Baros klar for startplass

Milan Baros sier han er klar for å starte lørdag. Watford-manageren mener Liverpool kan beseires i returkampen. FA-cup direkte på TV. Chelsea kjøper Carson?

Baros klar for førsteelleveren!

Milan Baros (bildet) sier han er klar for å starte lørdagens hjemmekamp mot Manchester United og legge skadeproblemene sine bak seg resten av sesongen. Tsjekkeren fikk nesten 40 minutters kamptrening i gårsdagens 1-0 seier i Carling Cup mot Watford, og satte fart på Liverpool den tiden han var på banen. Spissen erstattet Neil Mellor i starten av andre omgang. Nå mener han selv at formen er bra nok til en plass fra start etter tre kamper på sidelinja med en lårskade.

- Jeg har vært ute i tre uker så jeg var ikke skuffet over å starte på benken da jeg ikke hadde trent mye på forhånd. Jeg er glad for at muskelen er ok nå, og forhåpentligvis vil den være ok for resten av sesongen.

- Det var godt å være delaktig i scoringen. Jeg fikk en kjempepasning fra Stevie (Gerrard), dro den tilbake og Stevie avsluttet jobben. Heldigvis var det akkurat nok til å vinne oppgjøret. Nå blir det nok en tøff kamp mot United. Jeg er klar for å starte, men det er opp til sjefen å bestemme det. Vi må vente og se, sier Milan Baros som kan få etterlengtet selskap lengst framme på banen for Liverpool allerede til helga. Med Djibril Cisse fra før langtidsskadet har det til tider vært rimelig tynt framover på banen for de helrøde når også Baros har hatt sine skadeproblemer.

På pressekonferansen etter seieren i går uttalte Rafael Benitez nemlig at Fernando Morientes ”kan være klar i løpet av timer”, og til og med aktuell for en plass fra start lørdag. Real Madrid-spissen er ventet å koste rundt £6M dersom overgangen går i orden. Følg med på www.liverpool.no utover dagen!

 

Fornøyd Watford-sjef

Watfords manager Ray Lewington var godt fornøyd med sine spilleres innsats på Anfield i går kveld. Med kun et baklengsmål føler han at de gulkledde har gode muligheter foran returoppgjøret på Vicarage Road om to uker.

- Det er et flott resultat, men kunne faktisk vært bedre. Jeg følte vi fortjente minst uavgjort, kanskje enda mer, mener Lewington som skylder på misbrukte muligheter før pause for at laget hans ikke maktet å score.

- Våre sjanser før pausen var de beste i hele kampen, men uheldigvis gikk de ikke inn. Men vi har gjort det utrolig bra. Vi jobbet hardt og hindret dem i å komme i gang med pasningsspiller. Dessuten fikk vi inn en del taklinger og forstyrret dem litt, sier Watford-manageren som er overbevist om at laget hans fortsatt kan gå videre.

- Selvsagt kan vi komme gjennom til finalen. Vi reiste hit for å ta med oss noe tilbake til Vicarage Road, og det føler jeg vi gjør. Det kommer til å bli en kjempespennende kamp hvor vi utfordrer dem skikkelig. Vi har alt å spille for nå, sier Ray Lewington.

 

Chelsea kjøper Carson? 

I følge the Mirror skal Chelsea være i ferd med å sikre seg Leeds unge målvakt Scott Carson i en avtale verdt £1M. Rafael Benitez skal tidligere ha vist interesse for keepertalentet og tilbudt den gjeldstyngede Yorkshire-klubben £250.000 for Carson. U21-landslagsspilleren er ute av kontrakt i sommer, og dersom Chelsea legger en så stor sum på bordet vil Leeds neppe dvele lenge før Carson selges.

 

Burnley på TV

Den utsatte FA-cupkampen mot Burnley er satt opp på Viasat Sport 1 Norge/Sverige. Kampen skulle opprinnelig ha blitt spilt sist fredag, men måtte avlyses i siste liten på grunn av overvann. Ny dato er 18. januar, og overføres direkte på Viasat klokka 20.40. Se for øvrig oppdatert TV-liste.