Baros klar for Villa

Milan Baros sluttførte sin overgang til Villa Park i ettermiddag. Steven Finnan advarer før returkamp. Forsvarstrio vurderes. Dietmar Hamann vraket av Tyskland. Everton villa ha Owen.

Milan offisielt solgt
Aston Villa bekreftet i ettermiddag at Milan Baros har skrevet under en 4-års avtale med klubben, etter å ha fullført den obligatoriske legetesten.  Manager David O’Leary var naturlig nok fornøyd over å ha sikret seg toppscoreren fra Euro 2004:  - Jeg er henrykt over at vi endelig har fått vår mann, han vil gi oss nødvendig gnist lengst framme.

Baros kostet £3.6M da han kom fra Banik Ostrava i 2002.  Liverpool skal nå ha fått £6M kontant, og hvor beløpet vil øke til £6.5M ut fra spilte kamper.


- Første målet er viktig
Steve Finnan innrømmer at det vil bli en enorm skuffelse dersom Liverpool ikke greier å ta vare på den 3-1 ledelsen man har foran kveldens kamp mot CSKA Sofia, men nekter å gå med på at runden er avgjort.

- Vi slo de beste lagene i Europa på veien mot å bli mestere, og da er det naturlig at våre forhåpninger øker og man har troen på at de gode tidene er tilbake for denne klubben.  Vi vil alle bli veldig skuffet dersom vi ikke går langt også under årets turnering.  Vi ønsker ikke å stoppe opp fordi vi har vunnet en gang, vi ønsker å gjenta det.

- Nå er første oppgaven å komme med i gruppespillet.  Hvis vi gjør det, vil vi se nøye på hvem vi trekker og forhåpentligvis gjenta det vi gjorde forrige sesong.  Jeg er sikker på at det er mange lag som ikke ønsker å møte oss.

- Mange folk tror det hele er over mot CSKA, men i en slik situasjon er alltid første mål veldig viktig.  Hvis de får det, kan de få selvtillit å bli farlige.  Samtidig vil det være en enorm skuffelse dersom vi skulle slippe inn tre mål og bli slått ut.  Hvis vi får det første målet vet vi at det hele er over.

Trekningen av gruppespillet i Champions League blir foretatt til torsdag, kl 16.00.


Midtstoppere på ønskeliste
Rafael Benitez bekreftet i går at Fernando Meira fra Stuttgart og Lukas Sinkiewicz hos Køln var to av de midtstopperne som er i Liverpools søkelys med hensyn til en overgang før transfervinduet stenges i neste uke.  Han skal også vurdere den danske 20-åringen Daniel Agger, til tross for at man fra dansk hold benekter at det har vært kontakt fra Anfield.  Agger skal imidlertid ha en prislapp på om lag £5M, som ligger over hva Rafa er villig til å betale.

- Jeg er ikke bekyrmet over situasjonen, sier Benitez.  – Jeg vet at det er mye engstelse når det nærmer seg slutten av et transfervindu, men vi har en klar tanke om hva vi ønsker.  Hvis den rette spilleren blir tilgjengelig vil vi kjøpe ham, hvis ikke vil vi vente.

- Vi har imidlertid tro på at vi skal finne de rette spillerne.  Våre speidere har gjort en god jobb og de har arbeidet virkelig hardt.  Vi har navnene og vi ønsker å hente noen av dem hit.


Ingen landskamper for Didi
Dietmar Hamann er ikke blitt tatt ut til Tysklands treningskamper mot Slovakia og Sør-Afrika neste måned.  Trener Jurgen Klinsmann sier at man kjenner til Hamanns kvaliteter, og at kritikk rettet mot ham etter forrige landskamp mot Nederland ikke vil påvirke veteranen.  Tyskland er som kjent vertskap for VM-sluttspillet til sommeren.


Michael sa nei til de blå
Dagens komiske:  Evertons manager innrømmer at man har prøvd å kjøpe både Michael Owen og Dirk Kuyt.  – Vi har vært i kontakt med Michael og hans rådgivere, sier Moyes.  – Dessverre ser han ikke på Everton som et lag han ønsker å velge for øyeblikket.  Vi har tilbudt £10M for Dirk Kuyt og det ble avslått av Feyenoord.  Jeg prøver å forsikre fans om at vi jakter på de fleste av de store navnene.  Vi har penger å bruke på de rette spillerne, men det å få tak i dem er problemet.