Baros ønsker å bli på Anfield

Milan Baros har gjort helomvending, og ønsker nå å bli på Anfield for å kjempe om en plass på Liverpools lag. Dette ifølge spillerens agent.

Milan Baros ønsker nå å bli på Anfield, ifølge spillerens agent Dalibor Lacina. Det er nettstedet til Sky Sports som siterer agenten på dette, etter at Liverpool-spissen skal ha gitt Gerard Houllier og Lyon en kald skulder denne uken.

 

Det virker ikke som om tsjekkeren inngår i Rafael Benitez sine fremtidsplaner, så denne helomvendingen fra Baros sin side kommer noe overraskende.  Spilleren har tidligere gitt klart uttrykk for at han var frustrert over å stadig bli byttet ut i Liverpools kamper sist sesong, og at han derfor så seg om etter andre klubber. Men trolig er det mangel på interesse blant europeiske storklubber som nå har fått Baros på tanken om å bli på Anfield for å kjempe om en plass på de rødes lag. Kun Valencia og Lyon har vist interesse for å kjøpe Liverpools toppscorer, men Valencias interesse har som kjent kjølnet betraktelig. Lyon-manager Gerard Houllier har på sin side offentlig innrømmet at han ønsker å hente spilleren for andre gang i sin karriere, men Baros selv virker altså ikke overbegeistret for idéen.

 

Ifølge spillerens agent akter i alle fall tsjekkeren nå å bli på Anfield: - Milan er for tiden på ferie i Tsjekkia. Han mener imidlertid at dette ikke er rette tidspunktet å forlate Liverpool på. I Liverpool er stemningen stadig høy etter mesterliga-triumfen, og klubben har også fått lov å forsvare tittelen sin. Så Baros foretrekker å bli i Liverpool, sier Dalibor Lacina til Sky Sports sitt nettsted.

 

- Det har vært mange telefoner fra Lyons representanter til vårt agentfirma de siste dagene, men jeg har sagt fra om at noe møte med spilleren nå ikke ville tjene noen av partene. Milan er ikke under noe press om å dra fra Liverpool,  og jeg tror helt sikkert at han får være i klubben et år til for å kjempe om en plass på laget, legger han til.

 

Lacina utelukker nå helt at Valencia vil gjøre noe nytt fremstøt for å sikre seg toppscoreren, hovedsakelig fordi managerstaben i den spanske klubben har blitt skiftet ut: - Valencia har fått ny trenerstab, og ny manager. Baros ville uansett ha blitt for dyr for dem, så de søker nå etter spillere andre steder.