Bekreftet: Kapteinen mister mesterligakamp

Steven Gerrards skade setter ham ut av spill i minst én kamp. «Gérard Houllier ga meg aldri respekt,» skriver Robbie Fowler, som mener han fortsatt burde vært i Liverpool.

En muskelskann søndag morgen viste at Steven Gerrard pådro seg en strekkskade i leggen under gårsdagens kamp mot Sunderland.

Skaden gjør at han må stå over tirsdagens mesterligamøte med CSKA Sofia, men han håper å bli klar til Supercupfinalen mot CSKA Moskva i Monaco fredag kveld.

- Steven gjennomgikk en skann som viser en strekkskade i den høyre tykkleggen. Han mister definitivt tirsdagens kamp, mens når det gjelder Supercupfinalen, kan vi først si mer seinere i uka, sier Liverpools pressesjef Ian Cotton.

- Fikk aldri respekt
I 2001 forlot Robbie Fowler (bildet) Liverpool til fordel for Leeds, før han seinere meldte overgang til Manchester City. Men etter hans egen mening burde han fortsatt vært hos europacupvinnerne.

- Det er lett for meg å klandre Gerard Houllier, lett å si at jeg ikke burde latt meg presse ut av planen han hadde underhånden, skriver spissen i selvbiografien, som delvis gjengis i The Mail on Sunday i dag.

- Houllier ga meg aldri respekt, fortsetter Fowler skytset, samtidig som han viser en viss forståelse for franskmannens valg.

- Han gjorde det han måtte, og antakelig trodde han det var til klubbens beste, skriver Liverpools tidligere nummer 9.

Angriperen klandrer også Houllier for å bry seg for lite om Liverpools lokale talenter, men han hevder at han ikke er bitter mot Houllier eller assistenten hans, Phil Thompson.

- Når han ikke er på jobb, er Thompson en grei kar, og jeg er sikker på at det gjelder Gerard Houllier også, mener Fowler, men innrømmer samtidig at han helst skulle ha sett at manageren ikke kom til klubben.