Benfica blokkerer overgang

Liverpool og Benfica ser ikke ut til å bli enige om prisen for Simão Sabrosa. Stoke tar ikke sjansen på Mellor. Paul Harrison til Prescot Cables.

For 48 timer siden håpet Liverpool FC på å signere både Michael Owen og Simão Sabrosa. I går glapp Michael Owen. I dag ser det også ut til at de røde også kan mislykkes med å hente Simão Sabrosa. Indikasjoner på Sky Sports News tyder på at Benfica har stoppet overgangen for spilleren.

Spilleren skal ha blitt enige med de røde om sine personlige betingelser og bestått den medisinske testen, men den portugisiske storklubben skal i ellevte time ha skrudd opp prisen fra 15 millioner til 20 millioner Euro, noe Liverpool ikke er villig til å godta.

Nettstedet Mais Futebol peker også på den faktoren at Benfica ikke ønsker å slippe sin kaptein fordi de ikke rekker å hente inn en erstatter før overgangsvinduet stenger.

Uoffisielle rapporter går dermed utpå at forhandlingene har brutt sammen, men kanskje er ikke siste ord sagt i saken.

Stoke utelukker Mellor
Stoke bekrefter at de har vært interessert i å hente neil Mellor på lån, men Stokes “director of football” John Rudge sier at de nå har droppet planene grunnet angrieprens skadeproblemer. 23-åringen er fremdeles ikke restituert etter kneoperasjonene i mars.
- Neil er skadet i øyeblikket så beklageligvis har en mulig avtale blitt avblåst, uttaler Rudge.

Harrison til Prescot Cables
Paul Harrison har forlatt Accrington Stanley mindre enn to uker etter at han kom til Conference-klubben på såkalt non-kontrakt. Keeperen har nå istedenfor signert for Prescot Cables i Unibond League. 20-åringen blir der lagkamerat med de frigitte juniorspillerne Adam Hitchen og Karl Noon.