Benfica vil ha £12M for Simao

Benfica er villig til å gi slipp på Simao Sabrosa om Liverpool hoster opp £12M. Djibril Cissé mener han må bli mer egoistisk. Ramon Calliste i troppen til Wales U21.

Skal man tro nettstedet til Sky Sports er Benfica nå rede til å selge Simao Sabrosa til Liverpool, dersom de røde møter den portugisiske klubben sitt prisforlangende. Liverpool prøvde som kjent å få Simao til Anfield for £10M i sommer, men Benfica trakk seg fra avtalen i siste liten. Nå skal Benfica ha satt prisen til £12M om Liverpool ønsker å hente spilleren i januar.

Benfica-president Luis Filipe Vieira har denne gangen bekreftet at klubben ikke kommer til å stå i veien for Simao, om han ønsker å forlate Portugal.

- En dag må Benfica si farvel til Simao. Vi har en gentlemans-avtale i så måte, siteres presidenten.

Dersom Liverpool strekker seg til de £12M som Benfica krever, vil portugiserne sitte igjen med en fortjeneste på hele £4M i forhold til det de betalte til Barcelona for fire år siden.

Cisse vil bli mer ego
I etterkant av Frankrikes seier over Costa Rica på onsdag, skal Djibril Cissé ha uttalt at han kanskje må bli mer egoistisk i sitt spill for å få flere nettkjenninger for Liverpool. Han har også gjentatt at han akter å bli på Anfield ut kontrakten.

- Jeg må score mål, og når jeg ikke scorer mål føler jeg det som om jeg ikke har gjort jobben min. Kanskje må jeg bli mer egoistisk. Jeg tror spisser må være litt egoistiske, og prøve ting på egen hånd. Det er jobben min å score mål, sier Cissé.

- Jeg ønsker ikke å forlate Liverpool. Jeg er virkelig fornøyd på Anfield nå, og jeg er også fornøyd med antallet mål jeg har gjort så langt i år.

Calliste for Wales
Det er nå blitt bekreftet at Ramon Calliste er med i troppen til Wales U21 sin privatlandskamp mot Kypros U21 på Paphos kommende tirsdag.

Troppen i sin helhet ser slik ut:
Kyle Letheren (Swansea City), Sam Pearce (Bristol City) Simon Spender (Wrexham), Adam Davies (Cambridge United) Lewin Nyatanga (Derby County), Rhoys Wiggins (Crystal Palace) Joe Jacobson (Cardiff City), Byron Anthony (Cardiff City) Adam Birchall (Mansfield Town), Mark Jones (Wrexham) Owain Tudur-Jones (Swansea City), Andrew Crofts (Gillingham) Anthony Pulis (Stoke City), Ramon Calliste (Liverpool) David Cotterill (Bristol City), Mark Pritchard (Swansea City) Rhys Powell (Bolton Wanderers).