Benitez: - Biscan skal ingen steder

Igor Biscan blir værende og vil få mer spilletid. Pellegrino er en vinnertype, uttaler Benitez. Sam Allardyce frykter at Henchoz blir for dyr.

Rafael Benitez avslører at Igor Biscan ikke forlater Liverpool i løpet av januar. Flere klubber har vist interesse for kroaten, men etter skaden på Xabi Alonso figurerer nå Biscan i Benitez’ førstelagsplaner for resten av sesongen. Liverpool-manageren innrømmer imidlertid at sjansen for at Biscan kunne forlate klubben var tilstede, men etter samtaler med 26-åringen er Benitez glad for å beholde spilleren.

- Noen klubber har snakket med oss om Igor Biscan, men han har bestemt seg for bli her. Jeg snakket med ham og han sa at han ønsket å bli. Jeg er glad for den avgjørelsen, og jeg kan fortelle dere at han ikke drar herfra. Alonsos skade betyr at vi må jobbe hardere med de midtbanespillerne vi har og Igor er en av disse. Det er viktig at Gerrard, Hamann, Biscan og Diao jobber hardt og gjør det bra.

 

Benitez om Pellegrino

Rafael Benitez tror Mauricio Pellegrino vil gjøre stor nytte for seg i den røde trøya, og karakteriserer sitt nyeste kjøp som en vinnertype.

- Når man tenker på Mauricio Pellegrino, tenker man på en vinner. Han har mye erfaring, han har vunnet mange trofeer og har den rette mentaliteten for dette laget.  Han har signert en kontrakt på seks måneder med opsjon på enda et år. Vi er glad for avtalen og det samme er han. Han sa han ønsket å komme hit, å spille og gjøre sitt beste for laget. Han tenker og snakker alltid om fotball, og som jeg sa han er en vinner. Jeg er fornøyd med at vi hentet ham. Folk vil si at han ikke er så veldig hurtig. De har rett, men når det er snakk om årvåkenhet er han en av de beste. Med ham på plass  betyr det at jeg kan hvile Sami Hyypiä og Jamie Carragher fra tid til annen. Men selv når han ikke spiller, vil han heie på laget fra tribunen og på trening vil han hjelpe de unge spillerne. Det er en slik person han er.

 

Benitez om Henchoz

Stephane Henchoz har kun startet fire kamper, derav tre i Carling Cup, under Benitez’ ledelse. Manageren bekrefter at spilleren er på vei ut.

- Jeg har snakket med Stephane. Han forstår at det er vanskelig å få spilletid her. Han er en god profesjonell, han trener bra og vi ønsker det beste for ham. Vi venter på tilbakemeldinger fra andre klubber nå.

 

Allardyce håper på Henchoz

Bolton er en av de klubbene som har vist interesse, men Lancashire-klubbens manager, Sam Allardyce, frykter at spilleren totalt sett kan bli for dyr.

- Stephane Henchoz er en spiller vi beundrer. Hvis vi kan finne den rette finansielle pakken, vil jeg tro at vi befinner oss i en god posisjon for å få hans underskrift. Vi vil kjempe mot et antall andre klubber, men vi kan tilby ham muligheten til å bli i nordvest. Å få til en avtale er vanskelig som det er med andre transfermål, uttaler Allardyce til Boltons offisielle nettsider.