Benitez fornøyd med spillet denne sesongen

Manageren tror at trepoengerne kommer hvis det gode spillet fortsetter. Gerrard håper England slår tilbake og at Carragher kan ta over venstrebackplassen etter Cole. 17-årige Idrizaj uttatt på Østerrike U21. Forfall fra Diao.

Liverpool har kun vunnet én av seks Premier League-kamper denne sesongen, men Rafael Benitez har fortalt spillerne sine at de snart kommer til å vinne kamper dersom de fortsetter å spille like godt fremover. Med hjemmekamper mot Chelsea og Manchester United, samt vanskelige besøk hos Middlesbrough og Tottenham tilbakelagt, så venter motstandere de røde forventer å beseire.
- Etter Chelsea-kampen fortalte jeg spillerne at de måtte glemme den, og ikke kaste bort tiden med å tenke på resultatet. Det var én kamp og ett tap, ingenting mer.

- Jeg ser ikke på tabellen i øyeblikket. For det første har vi spilt færrest kamper av alle, og også fordi vi ikke kan gjøre noe for å endre på det før vi møter Blackburn. Det er hva jeg tenker på nå.

- Jeg er fornøyd med prestasjonene våre denne sesongen. Vi har hatt en del vanskelige kamper. Jeg har sagt til spillerne at dersom de fortsetter å spille slik, så vil vi vinne kamper. Vi trenger bare å gå til kampene med selvtillit og tro på at det vi gjør er riktig.

- Det er ikke ideelt at vi har mistet spillere for mer enn en uke etter Chelsea-kampen, fordi jeg ville ha foretrukket å være sammen med dem, støtte dem og oppmuntre dem.

- Det er viktig at vi holder det gående og beholder selvtilliten. Vi gjorde feil i én kamp. Nå må vi lære av dem og gå videre. Chelsea er historie og Blackburn er neste. Det vil bli en ny tøff kamp, fordi de har et godt lag som er godt organisert og veldig kompakte. Men hvis vi spiller som vi har gjort i det siste, så kan vi vinne, avslutter Benitez.

Gerrard håper England slår tilbake
England gikk på et overraskende 0-1-tap mot Nord-Irland i forrige VM-kvalifiseringskamp. England må vinne begge de gjenstående kampene mot Østerrike og Polen for å gå direkte til VM som gruppevinner. Steven Gerrard og de engelske spillerne har fremdeles ikke kommet over det  smertelige tapet på Windsor Park.
- Det gjør definitivt vondt ennå, uttaler Gerrard.

- Jeg har snakket med guttene de siste dagene og jeg vet at de fremdeles lider. Vi kan ikke vente til lørdag for å få det ut av systemet. Det blir veldig viktig å slå tilbake. Vi trenger en god kamp mot Østerrike. Tre poeng er det viktigste, men supporterne fortjener også en god forestilling fra laget. 

- Spillerne var flaue etter tapet i Nord-Irland og vi må gjøre ting riktig nå. Det er for mye kvalitet i vår garderobe til å bli slått av Nord-Irland. Mot dem hadde vi et par skader og et par spillere var ute av form, men denne gang tenner vi på alle sylindere, meg inkludert. Vi er langt skarpere enn sist gang. Jeg er mye skarpere, friskere og i bedre form. Jeg er fornøyd med formen min.

Liverpool har hele fem spillere i den engelske landslagstroppen denne gangen – Steven Gerrard, Jamie Carragher, Peter Crouch, Steven Warnock og utlånte Chris Kirkland. Gerrard tror at England kvalifiserer seg for VM-sluttspillet i Tyskland til sommeren.
- Vi har feilet ved et par anledninger, men vi er likevel i førersetet. Vi må ta seks poeng for å nå VM. Vi ønsker å vinne gruppen og ta 1.plassen. Vi er et lag av vinnere.

- Carragher kan gjøre jobben på venstrebacken
Etter at Ashley Cole måtte melde forfall ble Stephen Warnock hentet inn av Sven-Göran Eriksson, men Liverpool-kapteinen tror at Jamie Carragher kan få sjansen på venstrebacken. Carragher har som kjent spilt på alle plasser i forsvarsrekka i sin Liverpool-karriere.
- Det er et stort tilbakeslag å miste Ashley. Han har gjort den plassen til sin egen, og han har prestert meget bra. Vi kommer til å savne en spiller som Ashley, men vi har flere i troppen som vil få sjansen. Jeg er sikker på at noen vil komme inn å gjøre en god jobb. Jamie kan spille samme hvor han blir spurt, høyreback, midtstopper, venstreback. Han er en type spiller man kan kalle inn på hvilken som helst posisjon og du får 100%.

Idrizaj tar steget opp på U21
Besian Idrizaj, som fyller 18 år neste onsdag, er uttatt i den østerrikske U21-landslagstroppen til EM-kvalifiseringskampene mot England på Elland Road fredag og mot Tyskland i St. Veis tirsdag. Den offensive midtbanespilleren har etter det vi erfarer aldri tidligere spilt for det østerrikske U21-landslaget.  Oppgjørne vises direkte på henholdvis Sky Sports 1 og DSF.

Diao ute med skade
Salif Diao, utlånt til Portsmouth, har meldt forfall til Senegals VM-kvalifseringskamp mot Mali i Dakar på lørdag. En muskleskade skal være årsaken, melder franske L’Equipe.