Benitez hyller innbytterne

Crouch, Zenden og Kewell kom inn og bidro sterkt til tre poeng på Villa Park. Carra glad for borteseier. Kun seier nr. 4 etter spill i CL under Benitez. Crouch: -Soleklar straffe. Hansen kritisk til spissene. Sissoko i faresonen.

Liverpool så ut til å gå mot nok et målløst oppgjør i gårsdagens kamp på Villa Park, men så byttet Benitez inn Peter Crouch, Bolo Zenden og Harry Kewell. Det endret kampen og de røde vant til slutt 2-0. Crouch var involvert i begge målene, først ble han revet ned i straffefeltet av Liam Ridgewell og dommeren dømte straffe, så scoret Alonso på en retur etter at Crouch hadde avsluttet. Manageren lovpriser nå trioen.
- De tre spillerne som kom inn i 2.omgang – Crouch, Zenden og Kewell – tilførte oss noe, kommenterer Benitez. 
- Crouch holdt på ballen for oss, skapte mange problemer for motstanderen og fikk straffe. Zenden holdt posisjonen på venstrekanten og kom til noen fine innlegg. Kewell jobbet hardt, løp mye og holdt ballen oppe.
- Hver av dem bidro og jeg er fornøyd med det inntrykket de ga. Det er bra å ha spillere av slik kvalitet til disposisjon, og det viser hvordan bredden i stallen har økt.

Carra glad for borteseier
Liverpool vant for første gang på bortebane i ligaen denne sesongen og hadde kun vunnet tre (3-6-10) av 19 kamper etter spill i Champions League under Rafael Benitez. Ikke rart Jamie Carragher, kampens beste spiller, var lettet etter tre poeng mot Aston Villa.
- Vi vet at det var viktig å begynne å vinne borte. Vi har vært litt frustrerende på fremmed gress denne sesongen. Nå scoret vi to og holdt nullen. Så det er en forbedring. I andre kamper denne sesongen så har vi nesten ikke scoret, eller når vi har, så har vi kun fått uavgjort. Denne seieren bør gi oss mye selvtillit. Hovedsaken var tre poeng. Det synes jeg vi fortjente.

Crouch: - Det var soleklar straffe
Peter Crouch ble tilsynelatende revet ned av Liam Ridgewell og dommer Steve Bennett ga Liverpool straffespark med seks minutter igjen å spille på Villa park. David O’Leary var rasende på dommeren og mente at den sortkledde hadde avgjort kampen til bortelagets fordel. Peter Crouch er imidlertid sikker i sin sak.
- Det var definitivt et straffe. Jeg gjorde meg klar til å heade ballen, så dro han meg i trøya og jeg ble hindret. Rettferdighet ble vist. Ingen tvil om det. Det var deilig å vinne, noe vi fortjente, uttaler Crouch.

Hansen kritisk til spissene
Liverpool-legenden Alan Hansen er ekspert i BBCs ”Match of the Day” og var i går nok engang kritisk til Liverpool-spissene.
- Liverpool har bare scoret ni mål på 10 kamper i Premier League og bare tre av disse har kommet fra spissene. Det er rett og slett ikke godt nok, uttaler Hansen.
- Cissé har bra fart og kraft, men ikke teknikk. Crouch har god teknikk, men ikke fart og kraft. Morientes har alt sammen, men ser ut til å ha mistet selvtilliten fullstendig.

Sissoko i faresonen
Mohammed Sissoko pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen i engelsk liga og cup. Han er dermed kun ett gult kort unna suspensjon.