Benitez nekter Dudek å dra

Rafael Benitez vil beholde Jerzy Dudek, og sier at polakken ikke får forlate Liverpool i januar. Forvirrende uttalelser fra Betis-leiren. Hamann tar Sissokos plass. Liverpool leder an om Walcott?

Rafael Benitez har fortalt Jerzy Dudek at han ikke får forlate Liverpool i januar. Dette melder både nyhetsbyrået Reuters og BBC i ettermiddag.

Polakken har som kjent mistet plassen sin til Jose Reina, og ytret denne uken ønske om å forlate Liverpool når transfervinduet åpner over nyttår.

- Vi er godt fornøyd med Jerzy, og vi ønsker å beholde han. De fleste spillere som ikke spiller fast for sine klubber ønsker å finne seg en ny arbeidsgiver, men han er under kontrakt med oss, og må finne seg i å bli værende her. Vi vil at han skal bli værende, siteres en bestemt Benitez.

Flere tvetydige signaler fra Betis-leiren
Rafael Benitez avkreftet i ettermiddag at Florent Sinama-Pongolle er på vei til Real Betis på lån, og karakteriserte rapportene fra Spania om at Liverpool har gått med på et ulån for resten av sesongen som usanne. Nå kommer Betis-manager Llorenc Serra Ferrer med nye merkelige uttalelser i denne saken. Blant annet benekter han å ha bedt sin klubb om å prøve og hente Sinama-Pongolle og Porto-spissen Helder Postiga på lån. Betis sin visepresident Angel Martin hevdet som kjent i går at Betis hadde fått i stand avtaler både med Liverpool og Porto om dette.

- Dette er to spillere som har blitt budt frem for klubben, men jeg tror ikke dette er spillerne jeg trenger for øyeblikket, skal Serra Ferrer ha uttalt på en pressekonferanse i dag.

- Jeg har ikke bedt noen om å forhandle frem avtaler for disse spillerne for meg, la han til.

Hamann også tilbake i troppen
I tillegg til Djibril Cissé er også Dietmar Hamann tilbake i troppen til Liverpool til morgendagens kamp mot Wigan. Hamann ble i likhet med franskmannen hvilt mot Sunderland på onsdag. Liverpool må som kjent stille uten Mohamed Sissoko i morgen, ettersom han må sone karantene på grunn av det røde kortet han pådro seg på onsdag. Det er derfor ventet at Hamann går rett inn på laget igjen. Mange tror nå også at Cissé vil returnere til startoppstillingen.

Liverpools tropp: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Warnock, Traore, Luis Garcia, Alonso, Hamann, Gerrard, Kewell, Cisse, Crouch, Morientes, Dudek, Sinama-Pongolle, Josemi

Liverpool leder an om Walcott?
Flere kilder hevder nå at Liverpool igjen har overtatt Chelseas rolle som favoritter til å sikre seg Southampton-stjerneskuddet Theo Walcott. Tabloidpressen hevder at Rafael Benitez skal være villig til å bla opp £6-8M for den unge kantspilleren i januar. Det hevdes for øvrig også at Walcotts familie er Liverpool-supportere.