Benitez skuffet og oppgitt over all uflaksen

Rafael Benitez mente at Liverpool var uheldige som ikke slo Chelsea, men nektet å kritisere dommer Riley, selv om han mente de røde åpenbart skulle hatt straffespark. Alonso ute i opptil 6 uker. Mourinho mente Liverpool hadde fortjent poeng.

En meget skuffet Rafael Benitez mente at Liverpool var veldig uheldige som ikke vant over ligaleder Chelsea i ettermiddag.  Manageren følte at de røde hadde fortjent alle tre poengene, og uttalte at det var to situasjoner som snudde kampen i Liverpools disfavør, nemlig skaden til Xabi Alonso og at man ikke fikk tildelt straffespark på Tiagos soleklare hands. Spanjolen innrømmet at det var et hardt slag i ansiktet å ikke få tildelt det straffesparket man vitterlig skulle ha hatt, men ville samtidig ikke kritisere dommer Mike Riley for avgjørelsen.

 

Chelsea-manager Jose Mourinho skal også ha innrømmet at Liverpool burde ha fått minst ett straffespark, og i tillegg viser TV-bildene at Florent Sinama-Pongolle også burde hatt ett da han ble revet overende av William Gallas.

 

- Etter min mening spilte vi bra og kontrollerte førsteomgangen. To ting forandret kampbildet for meg, nemlig skaden til Xabi Alonso og at vi ikke fikk straffespark på handsen til Tiago. Jeg har ikke snakket med dommeren om straffesituasjonen, da det er noe jeg ikke liker å gjøre. Jeg vil heller ikke snakke om dommeren, men det er tydelig for alle som ser TV-bildene at det var hands, uttalte Benitez etter kampslutt.

 

- Etter kampslutt kunne jeg bare gratulere mine spillere med en godt gjennomført kamp mot et av de beste lagene i England. Nå må vi bare holde motet oppe og konsentrere oss om neste kamp mot Norwich på mandag, la han til.

 

Vår manager mente forvørig at Chelseas keeper, Peter Cech, var "Man of the Match".

 

Alonso ute i 6 uker

En synlig skuffet Rafael Benitez slo også fast at hans lag vil måtte unnvære playmaker Xabi Alonso i opp til seks uker, etter Frank Lampards grisetackling. Nok et tøft slag i ansiktet for et allerede hardt skaderammet Liverpool.

 

- Uheldigvis må vi klare oss uten Xabi i 5-6 uker fremover, og det er et stort tap for oss, slo manageren fast.

 

På direkte spørsmål om Alonsos skade vil føre til at han kikker seg om etter en direkte erstatter for spanjolen under det åpne transfervindet, holdt Benitez kortene tett inntil brystet: - Vi får se. Akkurat nå konsentrerer jeg meg bare om neste kamp mot Norwich. Vi har en god stall, så vi har spillere som kan komme inn og gjøre en jobb på midtbanen.

 

 

Mourinho: - Liverpool var uheldige

Chelsea-manager Jose Mourinho innrømmet at hans lag var heldige som kom fra Anfield med alle tre poengene i dag, i et poengtap som føles blodig urettferdig for alle røde.

 

- Dersom jeg hadde vært Rafael Benitez ville jeg ha vært veldig skuffet nå, fordi Liverpool spilte bra og jeg synes at uavgjort hadde vært et rettferdig resultat. Liverpool fortjente poeng i denne kampen, og vi var heldige i dag, innrømte portugiseren etter kampslutt.

 

- I første omgang var de bedre enn oss, men i andre omgang synes jeg det var mer fifty-fifty. Når du kjemper om ligamesterskapet trenger man litt flaks, og vi hadde det i dag, la han til.

 

- Vi hadde en dårlig periode før pause, da jeg følte at mine spillere hadde mistet gnisten. Det har du ikke råd til mot lag som Liverpool, som presser oss hardt og kjemper oss i senk foran sitt flotte publikum. Vi hadde store målsjanser ved Robben og Gudjohnsen, men Liverpool hadde også noen.

 

- Vi vant fordi vi hadde flaks, samt at vi hadde en fantastisk defensiv organisering i dag.  Laget forsvarte seg meget bra som enhet, og i tillegg ble det også levert store individuelle defensive prestasjoner. Hos Liverpool ble det også levert flotte individuelle prestasjoner, og de jobbet bra som et lag. Jeg er glad for at vi vant, men Liverpool fortjente ikke å tape denne kampen. Jeg ønsker dem lykke til for resten av sesongen, avsluttet Mourinho.