Benitez takker for en fantastisk jul

Manageren benyttet etter kampen anledningen til å takke for god poengsanking i desember og det tette juleprogrammet. Siden Newcastle har laget tatt fire gevinster på fem kamper. Carra fornøyd med seier i tøff kamp.

Liverpools spanske manager skjønner ikke hvorfor laget må spille så mange kamper på kort tid. – Jeg er ikke alene om å mene dette, uttalte han etter laget hans sikre alle de tre poengene på Carrow Road. Han er imidlertid strålende fornøyd med hvordan spillerne har taklet kampprogrammet og ikke minst uttellingen.

 

- Vi har vunnet tre av fire kamper på få dager. Vi spilte i tillegg godt mot ligaleder Chelsea. Vi kunne ha vunnet fire av fire mulige. Jeg vil derfor få takke spillerne for et god innsats og en fantastisk jul.

 

Benitez sier han var nødt til å bytte ut en del spillere foran dagens oppgjør på grunn av trøtte bein, men syntes likevel laget spilte bra. – Jeg syntes vi spilte bra mot Norwich. Begge lag var godt med i spillet i første omgang. I den siste omgangen var vi bedre og kontrollerte mer av oppgjøret. Selv om det ble noen nervøse sluttminutter var det en fortjent seier til oss.

 

Carra: - Fornøyd med seier i tøff kamp

Jamie Carragher tolket det litt merkelige målet av Luis Garcia, en delikat lobb, slik:

- Da han traff ballen tror jeg noen av Norwich-supporterne begynte å le fordi ballen fikk så høy kurve og de trodde den kom til å gå langt over. Heldigvis for oss gikk den inn. På det tidspunktet stod kampen og vippet. Begge lag kunne ha scoret og vunnet. Målet var klasse av Luis og var med på å avgjøre kampen til vår fordel.

 

Norwich var lenge godt med i et tøft oppgjør. Målene i andre omgang var avgjørende på utfallet, sier Carragher.
- Vi tok helt kontroll i kampen etter at nummer to gikk inn. Selv om vi gav bort et mål mot slutten kjempet vi godt og var aldri inne på tanke til å gi opp. Disse tre poengene var svært viktige.

En del av hans utenlandske kollegaer merket nok det harde juleprogrammet i beina etter at det verste nå er over. Neste ligakamp spilles ikke før 15. januar.
- Jeg så noen trøtte bein i dag. Noen av de utenlandske guttene kan neste ikke tro at vi spiller fire kamper på så kort tid. Dette er helt nytt for dem. Det viktigste i dag var seieren og de tre poengene, ikke hvordan vi spilte.