Benitez: - Vi gjorde vårt beste

Benitez mener klubben forsøkte sitt beste på overgangsmarkedet. Cissé skal ikke ha tatt skade av ryktene. Parma vurderte aldri budet på Bonera. Solano hadde bestemt seg for Newcastle da LFC høynet budet.

Rafael Benitez forsikrer supporterne om at klubben har gjort sitt beste for å hente inn flere nyervervelser. Simão Sabrosa og Michael Owen var blant spillerne som glapp for merseysiderne.
- Man kan ikke kontrollere markedet, man kan ikke kontrollere spillerne og man kan ikke kontrollere klubbene. Man kan forsøke, men vi har gjort vårt beste. Vi forsøkte, vi snakket med Michael, men til slutt var penger mer viktig for klubber, så Real Madrid kunne kjøpe en ny spiller (Sergio Ramos, red. anm.), sier Benitez til pressen etter et todagers seminar i UEFAs hovedkvarter, der de beste trenerne i Europa var samlet.
 
Cissé har taklet rykteflommen
Benitez tror ikke at Djibril Cissé har tatt skade av alle overgangsspekulasjonene i sommer. Franskmannnen har vært linket til Newcastle, Marseille og Monaco.
- Jeg er sikker på at han vil være okay. Vi har snakket om ryktene og han reagerte med å score to mål i supercupen forrige uke. Han vet at han må arbeide hardt, forsøke å score mål og prøve å holde seg i form hele sesongen.

Parma vurderte aldri budet på Bonera
Parma-forsvareren Daniele Bonera bekrefter at han mottok et godt tilbud om å gå til Liverpool, men at klubben aldri vurderte å selge ham. Flere italienske klubber var også ute etter 24-åringen. Det var likevel bare Liverpool som kom med konkret bud. Parmas nye eier, Lorenzo Sanz, blokkerte selv overgangen fordi han mente forsvareren ville være en bærebjelke for laget.
- Det eneste reelle budet kom fra Liverpool, men klubben vurderte det ikke. Så det er viktig for meg å glemme det, uttaler Bonera.

Solano hadde bestemt seg for Newcastle
Nolberto Solano bekrefter at han allerede hadde bestemt seg for å gå til Newcastle da Liverpool la inn et forbedret bud før overgangsfristen gikk ut onsdag. De røde henvendte seg til Aston Villa om 30-åringen etter at kjøpet av Simão Sabrosa gikk i vasken.
- Jeg hadde allerede gitt Newcastle mitt ord, og jeg ville aldri si nei til muligheten å dra tilbake dit, selv for en stor klubb som Liverpool, sier Solano.
- Newcastle er klubben jeg alltid har elsket. Den har en plass i hjertet mitt og det er en stor følelse å være tilbake. Det er som om jeg aldri har vært borte. Jeg så Michael Owen signerte og hørte at fansen sang om meg. Det var et spesielt øyeblikk for meg, men de må forstå at jeg elsker dem også.