Benitez vil beholde Dudek

Rafael Benitez sier til Liverpool Daily Post at han ikke akter å kvitte seg med Jerzy Dudek når transfervinduet åpner. Manageren kommenterer også de rødes solide forsvarsspill. Marseille frir igjen til Cissé.

Rafael Benitez insisterer i dag på at han ønsker å beholde Jerzy Dudek, og uttaler at polakken ikke vil bli solgt i januar.

- Jeg er godt fornøyd med Jerzy. Han er en virkelig god keeper. Jeg tror han er fornøyd hos oss. Det foregår ingen diskusjoner for øyeblikket. Jeg trenger ikke å overbevise han om å bli, ettersom han er under kontrakt, uttaler manageren til Liverpool Daily Post.

- Det er alltid mer vanskelig med målvaktene enn utespillerne, ettersom du bare kan bruke en. Jerzy er en veldig profesjonell kar. Jeg vil gjøre mitt beste for klubben og mine spillere.

Benitez hevder at alt snakket om en mulig overgang til Benfica for polakken den siste tiden kun er en situasjon konstruert av spillerens agent.

- I går snakket vi om treningsarbeidet hans fremover. Men at agenten hans begynner å prate, er bare normalt, sier spanjolen.


Solide bak
Manageren kommenterer også det faktum at Liverpool er veldig sikre bakover på banen om dagen.

- Det var viktig for oss å spille bra på lørdag, og å score mål. At vi holdt nullen igjen viser at vi har blitt bedre defensivt som lagenhet. Nå har vi mye mer selvtillit med tanke på fremtiden. Jose Reina, våre to midtstoppere og Steve Finnan har spilt flere kamper enn Traore, Warnock og Riise på venstresiden, men alle vet hva de skal gjøre under kamp. Jeg tror laget er sterkere enn i fjor. På hjemmebane har vi slitt litt fordi enkelte lag forsvarer seg dypt og kompakt. Men vi fortsetter å vinne likevel, og på bortebane er vi mer solide og jevne, uttaler han til Liverpool Daily Post.

- Jeg tror forsvarsrekka og keeperen har en god forståelse nå, og er organiserte. Og med midtbanespillere som Sissoko foran dem, som jobber hardt, slipper vi inn færre mål. Pepe Reina er også sweeper i tillegg til keeper, noe som fører at du kan stå høyere med forsvarsrekka. Noen ganger sier jeg at den beste keeperen er ikke den som redder flest skudd, men den som slipper inn færrest mål. Det er en stor forskjell på de to tingene.

Marseille frir til Cissé igjen
Marseille-formann Pape Diouf er igjen ute i pressen med et frieri til Liverpools Djibril Cissé. En spiller han slett ikke legger skjul på at han ønsker i stallen. Marseille jakter en ny spiss etter en svak start på sesongen, og Diouf mener at livet i Marseille vil passe Cissé bedre enn livet i Liverpool.

- Cissé vil passe inn i Marseille og Marseille vil passe for Cissé. Men han spiller og scorer fortsatt for Liverpool. Vi vil imidlertid vente og se hva som skjer i januar. Ting kan forandre seg, uttaler Marseille-formannen til L’Equipe.

Vi tillater oss å tvile på om Marseille i det hele tatt har penger nok på bok til å kjøpe franskmannen fra de røde.



Fransk dommer
Franske Eric Poulat dømmer Liverpools kamp mot Real Betis i morgen kveld. Dette blir hans tredje kamp i Champions League denne sesongen. Han har aldri dømt Liverpool eller Betis i turneringen.