Benitez vurderer Agger på nytt

Danske Daniel Agger ble sterkt linket til Liverpool i sommer. 21-åringen skal fortsatt stå høyt oppe på lista når Rafael Benitez skal hente inn en ny stopper i januar.

Liverpool Daily Post skriver i dag at Liverpool igjen skal vise interesse for Brøndbys midtstopper Daniel Agger. Rafael Benitez ønsker som kjent å hente inn en midtstopper i januar, og den danske landslagsstopperen skal nå stå høyt oppe på blokka. 21-åringen var også sterkt linket til de røde i sommer, men tilsynelatende satset man da alt på å hente inn argentinske Gabriel Milito, uten å lykkes.

Merseyside-avisen hevder at Brøndby-trener Michael Laudrup vil la sin stjerne gå om de røde legger £5.5M på bordet. Bayern München skal også ha følere ute etter den lovende stopperen, men skal ikke være villige til å betale mer enn halvparten av det nevnte beløpet. De røde kan imidlertid få hardere konkurranse om spilleren fra italienske Juventus, som også har tilkjennegitt sin interesse for Agger.

Agger vil ikke kunne spille Champions League for Liverpool denne sesongen, ettersom han har deltatt i turneringen med sin danske klubb. Men i følge Daily Post skal Benitez ha bekreftet at dette ikke vil ha nevneverdig betydning for hvilke spillere som blir handlet inn i januar.

Agger sliter for tiden med en kneskade, og er ikke ventet spilleklar igjen før om 5-6 ukers tid.