Beskjeden helt

Igor Biscan tok ikke akkurat av etter å ha avgjort gårsdagens svært viktige kamp. Juventus fikk spillefri før møtet med Liverpool. Everton tapte i dag 1-0, og stikker dermed ikke i fra Liverpool på tabellen.

Everton tapte i dag bortekampen mot West Bromwich 1-0. De blå ligger dermed bare ett poeng foran Liverpool på tabellen når de to merseysidelagene nå har spilt like mange kamper.

Beskjeden helt
Da gårsdagens kamp sluttet, stod en kroatisk mann midt på banen og klødde seg forvirret i det bustete håret. Rundt ham jublet lagkamerater og supportere hemningsløst for målet han hadde scoret.

- Det var veldig viktig å score, men hvem som helst kunne ha gjort det. Jeg befant meg på riktig sted til riktig tid og var heldig som fikk headet ballen i mål, sa en beskjeden helt midt oppi all viraken etter kampslutt.

Igor Biscan er ikke akkurat typen som stikker seg fram i utide, men i går gjorde han det på best tenkelige vis, og på det best tenkelige tidspunktet. 

Og hvis noen var i tvil:

- Jeg er glad for at vi har vunnet, bekrefter Igor Biscan.

- Nå har vi lagt press på Everton, og det var planen vår. Fjerdeplassen er nå innen rekkevidde, selvtilliten er høy og alt er mulig, konkluderer Merseysides soleklart mest populære kroat.

Juventus fikk spillefri
På grunn av pavens sykdom og seinere død, ble det i går besluttet å avlyse denne helgas Serie A-runde i i Italia, hvor katolisismen står sterkt.

Det betyr blant annet at Juventus slapp å spille sin kamp mot Fiorentina, mens Liverpool har fått tøffe lands- og klubbkamper som oppladning til møtet de to storklubbene imellom.

"Den gamle dama" vant sin siste kamp med 1-0 over Reggina, og bare målforskjell hindrer Juventus fra å toppe den italienske ligaen.