Bestill Champions League t-skjorte!

UTSOLGT

Festen er enda ikke over. Bli sett som en Champions League vinner i sommer! Nå kan du bestille Supporterklubbens eksklusive t-skjorte til minne om den fantastiske kvelden i Istanbul.

Dette er en såkalt limited edition. Vi trykker opp 2000 stk og kommer ikke til å lage flere selv om enkelte størrelser skulle bli raskt utsolgt. Vi oppdaterer imidlertid feltene på skjema når vi blir tomme for størrelser. Dersom din størrelse ligger der har vi den på lager. Størrelsene er romslige.

Layout front: ”Champions of Europe 2005”. Fem stjerner og vår logo.
Layout bakside: Fem stjerner øverst med årtallene vi har vunnet trofeet, samt ordene fra en banner i Istanbul: ”No small toffees for feast tonight, Kopites party with turkish delight, Jose, Sir Alex...London press, all choking on sweet success, Money not love, is your drive, But tell us...can you count to FIVE?

Fyll ut feltene i bestillingsskjemaet og velg antall t-skjorter som du ønsker å kjøpe. VIKTIG: Husk alltid å oppgi størrelse for det antallet t-skjorter som du skal ha! Ellers vil vi ikke kunne behandle din bestilling. Pris inkluderer pakking og porto.

Når du trykker på Send blir du sendt videre til Paynet, Europays online kortbetalingsterminal.
Ved spørsmål ta kontakt på: [email protected]

LEVERING
T-skjortene leveres oss ikke før 22.6. Deretter må det påregnes pakking og utsending. First come first serve.

Vi er utsolgt i størrelsene S og XXL.