Billetter til Champions League finalen

Supporterklubben regner ikke med å motta noen billetter fra Liverpool til denne kampen. Alle henvendelser må rettes direkte til England. Enkelte reisebyråer vil ha tur og opplegg til Istanbul.

For de som ønsker seg til Istanbul onsdag 25. mai vil man trolig kun være kvalifisert til finalebillett dersom man har vært på et visst antall kamper i tidligere runder i Champions League, pluss at man er registrert i European Travel Club. Det er nå stengt for registreringer. All info om finalebilletter oppdateres her fra Liverpools side.

 

Selv om Liverpool enda ikke har gått ut med noe offisielt når det gjelder salg av billetter antar vi at LFC vil videreføre sitt lojalitetsprogram og belønne de som har vært på tidligere runder. Det av det samme skjedde da vi møtte Chelsea i ligacupfinalen. Noen forskjeller vil det bli på grunn av at denne kampen spilles i utlandet og i UEFA-regi.

 

 

Hvert finalelag vil motta ca 20.000 billetter til finalen. UEFA har allerede fordelt 7.500 billetter til nøytral sone. Kapasiteten på Atatürk Olympiske Stadion er i underkant av 70.000. Ca 14.500 vil bli fordelt "til den europeiske fotballfamilien", skriver UEFA, i tillegg skal sponsorer ha sitt.  
Da billetter kun vil bli solgt på individuelt basis regner vi ikke med å motta billetter kampen i Istanbul. Det nytter dermed ikke å kontakte Supporterklubben med spørsmål om dette.

 

Istanbul er en vanskelig destinasjon flymessig, men lite kapasitet på vanlige flyseter. Etter det vi erfarer kommer noen få reisebyråer til å ha opplegg til finalen. Blant annet Sabra Sportsreiser (telefon: 24 14 94 50 / email: [email protected]) som vurderer å sette opp et charterfly fra Gardermoen. Hvis du ikke kan skaffe billett på egen hånd bør du ta en ringerunde så raskt som mulig hvis du ønsker deg på kamp.