Birmingham svake hjemme

Liverpool møter et formsvakt Birmingham, som står bokført med tre strake hjemmetap. Bilbao-stjerne linkes. Rafa frykter italienerne. Reina analyserer motstanderne.

Når Liverpool entrer St Andrews på lørdag, møter de et Birmingham-lag som ennå ikke har tatt poeng på hjemmebane denne sesongen. Liverpool har på sin side fortsatt til gode å tape. De har heller ikke sluppet inn mål. Et nytt målfattig oppgjør ligger dermed i kortene.

Steve Bruce sitt mannskap står bokført med tre strake tap på hjemmebane, og har vunnet bare en av sine seks kamper så langt i år. I de tre hjemmekampene, mot Manchester City, Middlesbrough og Charlton, har blåtrøyene faktisk bare klart å score en gang.

Hos hjemmelaget er Jiri Jarosik høyst usikker med en ankelskade, og unggutten Neil Kilkenny kan få hans plass på laget.

Dommer i lørdagens kamp er for øvrig Steve Bennett.

Liverpool linkes til Bilbao-spiller
Spanske kilder linker i dag Liverpool til Athletic Bilbaos stjerne Pablo Orbaiz. Han skal visstnok være en aktuell mann når Rafael Benitez skal hente nye spillere i januar. Bilbao skal visstnok kreve om lag £7M for den allsidige spilleren, som kan brukes både på midtbanen og i forsvaret.

Rafa med tro på italienerne
Flere medier siterer i dag Rafael Benitez på at han tror de italienske klubbene blir de største utfordrerne i årets Champions League.

- Det er mange favoritter i Champions League. Milan, Chelsea, Juventus, Manchester United, Inter, Barcelona og Real Madrid. Og jeg vil ikke utelukke Lyon heller. Selv ønsker vi selvsagt å komme så langt som mulig, men jeg tror ett av de tre italienske lagene, Milan, Inter og Juventus, vil nå finalen.

- Når det gjelder Chelsea, så er de et sterkt lag, som vant ligaen. Abramovich har kjøpt inn enda flere store navn, og det betyr at de igjen blir å regne blant favorittene. Men i Liverpool har vi ikke vunnet ligaen på 15 år, så vi har en hunger etter flere trofeer, siteres Liverpool-manageren.

Reina ser TV
Jose Reina har i dag avslørt at han ser videoer av Liverpools motstandere i Premier League, slik at han kan forberede forsvaret foran seg på hva de har i vente.

- Det er en del av jobben min å skaffe så mye informasjon som mulig om motstandernes angripere. Det var noe jeg gjorde hele tiden i Spania. Jeg ser både live-kamper, opptak og høydepunkter for å få mer kunnskaper om spillerne og lagene vi møter. Dette hjelper alltid. Jeg liker å snakke med mine lagkamerater om det jeg har sett, forteller Liverpool-keeperen.

- Jeg har kun spilt i Spania før, så jeg har mye kunnskaper om spillerne i den spanske ligaen. Men her er mange av spillerne nye for meg, så jeg vil prate med Rafael Benitez, som har mange videoer på lager. Jeg vil gradvis øke mine kunnskaper om spillerne her over tid.