Biscan får ikke ny kontrakt

Igor Biscan er nestemann ut av døra på Anfield. Benitez fornyer ikke med kroaten. Liverpool villig til å legge inn nytt bud på Peter Crouch.

En av heltene fra sesongens Champions League turnering er utvilsomt Igor Biscan – til tross for at han ikke spilte i selve finalen. Det spesielle med årets turnering var at nye spillere stod frem i nesten hver eneste kamp frem til og med finalen. ”Igooor” er utvilsomt en av dem som blir husket i en sesong preget av skader og suspensjoner på sentrale spillere i avgjørende kamper. La Courna, Leverkusen og Juventus er tre årsaker til at kroaten vil bli husket som mer enn en kultfigur når han forlater Anfield denne sommeren.

 

I dag ble det klart midtbanespilleren ikke blir tilbudt ny kontrakt av Liverpool. 27-åringen er nå tilgjengelig på Bosman og Lazio skal blant annet være interessert. Biscan ble kjøpt av Houllier for £5.5M i 2000.

 

Peter Crouch nærmer seg

Rafa Benitez gir ikke opp håpet om å sikre seg Southampton-spilleren Peter Crouch til tross for at spilleren nå ser ut til å bli vesentlig dyrere enn først antatt. Til tross for nedrykk har The Saints priset spilleren som debuterte for England i vår til rundt £7M. En endelig pris kan ende på rundt £6M, etter at de tidligere i uken fikk avvist et bud på £5M, melder Liverpool Echo. Spilleren har blant annet fått hans lønn på £9000 i uken halvert etter Southampton måtte ned en divisjon, og leter etter ny klubb. En handel med Crouch vil uansett bli vesentlig billigere enn å hente inn Dirk Kuyt som Feyenoord har verdsatt til minst £10M.

 

Lokalavisen på Merseyside skriver videre at rapportene kantspilleren Albert Luque ikke stemmer. Benitez håper å ha alle nye spillere på plass på Melwood til oppkjøringen for neste sesong starter 27. juni.

 

Utsolgt for t-skjorter

Vi er nå helt utsolgt for Supporterklubbens egenproduserte Champions League t-skjorter. De siste 150 ble solgt i dag.