Biscan tilbys ny kontrakt

Liverpool skal være villig til å tilby lørdagens matchvinner, Igor Biscan, en ny kontrakt. El-Hadji Diouf måtte roes ned i direktørboksen lørdag.

Biscan har vært god å ha i stallen denne sesongen. Han har spilt noen gode kamper i E-Cupen og markerte seg med viktig scoring mot Bolton i helgen. Den tidligere ”poteten” til Houllier har blitt brukt på sentral midtbane under Benitez, og ser ut til å ha kommet mer til sin rett. Kroaten liker å komme på dype løp bakfra med ballen i beina, og er en atskillig bedre pasningsspiller en ”konkurrenten” Diao som ble lånt ut til Birmingham i januar.

 

Kontrakten til kultfiguren ”Igooor” går ut til sommeren, men Benitez skal nå være villig til å tilby ham ny kontrakt. 26-åringen skal også ha tiltrukket seg interesse fra andre klubber, blant annet Hamburg, men etter det vi forstår skal Rafa være berett til å tilby ham en ettårskontrakt med opsjon på ett år til.  Benitez har snakket med spilleren den siste uken om et konkret tilbud og det gjenstår nå å se utfallet av samtalene.

 

- Igor er en god spiller, men han trenger selvtillit. Hvis du ikke er fast på laget må du ha en sterk mentalitet og jobbe hardt på trening. Igor har gjort akkurat det. Benitez legger også til at Igor kommer til å spille mange av kampene ut sesongen på grunn av skaden til Hamann.

 

Diouf måtte roes

Den utlånte og kontroversielle El-Hadji Diouf satt i direktørboksen på Anfield og fulgte oppgjøret mellom sine to klubber lørdags ettermiddag. Afrikaneren, som fortsatt får mye av lønna si fra Liverpool, involverte seg imidlertid så heftig i kampen når Bolton angrep at han måtte roes ned av offisielle representanter fra Liverpool. Flere ganger ble han observert applauderende og jublende når the Wanderes gikk i angrep. Direktørboksen ligger tett inntil de supportere som sitter på Main Stand og mange av disse reagerte også på oppførselen hans.