Bli med på Pondus jubileum

Alle røde er invitert når Pondus fyller 10 år til helgen. Supporterklubben kommer til å være der med egen stand når festen starter på Sentrum Scene i Oslo.

Pondus er en nær og kjær personlighet for mange røde og LFCSCSB er invitert til festen som holdes på Sentrum Scene i Oslo fredag 9.september. I gjennom ti år har Pondus vært med og satt Liverpool på kartet gjennom oppturer og nedturer. LFCSCSB vil være representert og ha egen stand i lokalet under jubileumsfesten. Det samme vil Leeds’ (favorittlaget til Jokke) supporterklubb være, og det ligger an til duell mellom de to supportergruppene.

Det blir Liverpool-videoer på storskjerm og diverse aktiviteter. Dørene åpner klokken 20.00 og festen varer helt til klokken 01.00 for de som orker. Billetter til festen kan kjøpes på Billettservice ved å klikke HER!

 



I tillegg til 1800 Pondus-fans i lokalet vil det bli show på scenen fra tribute-bandene Dirty Deeds (AC/DC) og K.I.S.S. (Kiss), som er Jokke og Pondus' favorittband. Dagfinn Lyngbø underholder også med et solid standup-nummer. Går ting som det skal dukker kanskje også mannen bak mannen - Frode Øverli – opp.

 

Du kan lese dagens stripe i Dagbladet pluss litt mer info om arrangementet. Det sku vi da mene!