Brøndby benekter Agger-bud

Brøndby benekter at Rafael Benitez har lagt inn bud på midtstopperen Daniel Agger. Den danske klubbens direktør Per Bjerregaard hevder at dette er rent oppspinn fra Mirrors side. Spurs vil også ha Baros?

Brøndby-direktør Per Bjerregaard benkter nå overfor danske medier at Liverpool har lagt inne noe bud på den lovende midtstopperen Daniel Agger. 20-åringen imponerte stort for Danmark mot England nylig, og Mirror hevdet i dag at Liverpool hadde lagt inn et bud på £4.5M for spilleren. Bjerregaard påstår at dette må være en historie tabloidavisen selv har diktet opp.

- Dette stemmer ikke. Liverpool har ikke kontaktet oss overhodet, forteller Per Bjerregaard til Ritzau i dag.

Ifølge dagens Mirror har Liverpool hatt Agger i kikkerten en god stund, og London-avisen skriver også at Brøndby har satt en prislapp på £6M på spilleren.

Spurs inn i kampen om Baros?
Nettstedet SpursArmy.com hevder at Tottenham skal være i ferd med å kaste seg inn i kampen om signaturen til Milan Baros. Lyon har som kjent allerede fått akseptert et bud på £8.5M for den tsjekkiske spissen, mens Aston Villa har fått avslag på sitt tilbud som lød på £2M mindre. Tsjekkeren skal som kjent foretrekke å bli i Premier League, fremfor å bli gjenforent med Gerard Houllier i Frankrike. Dermed kan London-klubben plutselig seile opp som en aktuell destinasjon om man matcher budet Lyon har lagt på bordet.

Tottenham-manager Martin Jol skal den siste tiden ha prøvd å få napp hos Liverpool-linkede Dirk Kuijt i Feyenoord, men den nederlandske klubben skal kreve et sted mellom £10-£12M, og så mye har trolig ikke Spurs råd til å betale for en ny spiss.

Baros vil således være en billigere mulighet for Premier League-lederen.