Bud på Crouch og Luque avslått

BBC melder at Liverpool har fått avslått bud på spissene Peter Crouch og Albert Luque. Reina nærmere overgang.

Det rapporteres at Southampton skal ha avslått et bud fra Liverpool på £5M for angriperen Peter Crouch. Sydkystklubben verdsetter trolig 24-åringen, som de kjøpte fra Aston Villa for £2M, til £7M. Crouch scoret 16 mål sist sesong og debuterte nylig for det engelske landslaget, men Harry Redknapp håper å få beholde spilleren selv etter nedrykket fra Premier League. Angriperen vil imidlertid få langt høyere lønn i toppdivisjonen og hans sjanser for videre spill for England svekkes ved spill i The Championship.

 

Deportivo La Coruña skal ha fortalt Liverpool at budet må økes dersom Anfield-klubben skal lykkes i å hente Albert Luque.
 - Vi avslo det første budet fra Liverpool fordi det var utilstrekkelig. Men vi er åpne for forhandlinger, uttaler klubbpresident Cesaro Lendeiro.
Det sies at Deportivo ønsker £12M for 27-åringen, men at budet fra Benitez & co lød på £8M. Luque selv er imidlertid svært positiv til å spille i England.

- Jeg tviler ikke på at jeg kan spille i Premier League. I Liverpool har jeg venner som Luis Garcia og keeper Jose Reina, som snart ankommer. Jeg ønsker en kjapp avgjørelse, slik at jeg kan dra på ferie og vite hvor jeg skal spille neste sesong. Mine egenskaper vil passe i engelsk fotball, og supporterne vil bli veldig fornøyde med min stil og målene jeg kommer til å score.

Luque er under kontrakt med Deportivo fram til 2010.

 

Reina nærmer seg

Villarreal har hentet ny keeper. 20-årige Mariano Barbosa kommer fra argentinske Banfield for £1,34M. Det betyr trolig at Villarreal innser at Jose Reina (bilde) er tapt for klubben. Liverpool skal i følge rapportene være svært nær en overgang for spilleren.