Buret rent for Jerzy

Liverpools reserver vant 2-0 borte mot Wigan, da Jerzy Dudek spilte 90 minutter og Zak Whitbread og Ramon Calliste scoret målene.

Ifølge Liverpools hjemmeside gjorde Jerzy Dudek en god kamp da et etter hvert familiært reservelag vant 2-0 borte mot Wigan.  Polakken spilte hele kampen i sitt comeback etter skade og hadde flere gode redninger da et hjemmelag med flere rutinerte spillere presset på for en utligning.

De røde tok ledelsen etter en halvtime, da Zak Whitbread headet kraftfullt inn et frispark fra David Mannix.  Istedenfor at Wigan skulle utligne var det gjestene som punkterte kampen etter 74 minutter.  Ramon Calliste rundet keeper etter å ha blitt spilt fra av Darren Potter, og scoret sitt andre mål for sesongen.

17-år gamle Godwin Antwi spilte sin første kamp i sin favorittposisjon, som midtstopper, og var god sammen med kollega Danny O’Donnell.

Liverpools lag: Dudek, Raven, Whitbread, Antwi, O'Donnell, Hobbs, Potter, Mannix, Calliste (Nardiello 84), Idrizaj (Peltier 54), Guthrie (Hammill 39).   Reserver: Willis, Smith.