Burnley tror på kamp

Det forventes at morgendagens kamp i FA-Cupen går som planlagt. Tre alternativer for Stephane Henchoz. Ali Al-Habsi blir i Lyn.

Vått i Lancashire

Burnley fikk sin hjemmekamp mot Leicester 1.januar avbrutt etter en drøyt kvarter da dommeren ikke fant søkkvåte banen spillbar lenger.  Det har fortsatt å falle nedbør jevnlig i Burnley, men en regner likevel ikke med at det blir problemer med å få arrangert 3.runde kampen i FA-Cupen mot Liverpool i morgen kveld.  En talsmann for hjemmelaget sier i dag:  - Banen er blitt drenert og påført sand i dag.  Senere vil vi legge på et plastdekket som vil beskytte banen fram til i morgen.  Vi har definitivt tro på at kampen kan spilles.

 

Skotsk eller engelsk for Stephane

Stephane Henchoz ble tidligere sitert på at han helst vil fortsette å spille i Premier League, da han ble linket til Glasgow Rangers.  Nå sier imidlertid sveitseren at Rangers fortsatt er en av tre aktuelle klubber, og de to øvrige hører hjemme i Premier League.  Sammen med sin agent vil han vurdere hvilket tilbud som er det mest attraktive.  Bolton og Southampton er trolig de aktuelle klubbene i England. 

Henchoz kan ha samtaler med andre klubber ettersom hans kontrakt løper ut etter denne sesongen, og Liverpool vil trolig la ham få bytte arbeidsgiver uten å forlange noen kompensasjon.

 

Ingen overgang for Al-Habsi

Ifølge Lyn så har klubben mottatt tilbud fra Bolton og Liverpool som er langt under hva man forlanger for sin keeper Ali Al-Habsi, ifølge VG.  Tilbudet fra Anfield skal ha blitt fremmet muntlig av spillerens agent.  Agenten Peter Harrison hevder at det Oslo-klubben forlanger er helt urealistisk, og at Al-Habsi nå definitivt ikke kommer til å tegne noen ny avtale med sin nåværende arbeidsgiver.

Liverpool blir fortsatt linket til Leeds’ reservekeeper Scott Carson.  Carson spilte i går ikke for reservelaget til de helhvite og det spekuleres i at en han være nær en overgang vekk fra Elland Road.