Carra: - Fordel å vinne gruppa

Jamie Carragher mener det er til Liverpools beste at man nå får returkampen på Anfield i 1/8 finalen. Liverpools mulige motstandere avgjøres i kveld.

Viktigheten av gårsdagens finale i gruppe G mellom Liverpool og Chelsea ble dempet av lagenes managere foran kampen, selv om flere av Liverpools spillerne understreket at det både handlet om stolthet og å kunne fortsette den fine formen og den store selvtilliten som man har skaffet seg i det siste.  Nå sier Jamie Carragher at det uansett vil være en fordel å være en av vinnerne i trekningen om halvannen uke, siden det betyr at man spiller siste kamp på eget gress.

- Før kampen ble det sagt at resultatet ikke betydde noe men vi ønsket å vinne gruppe.  Vi ønsket å være øverst på tabellen.  Det sier seg selv at vi er fornøyd, Chelsea er et av de beste lagene i Europa.  Det er også en liten fordel å være vinner, bare for det at man får spille returkampen hjemme.

I kveld blir det avgjort endelig hvilke syv lag som Liverpool kan trekke fredag 16 desember.  De fleste vil si at man har et bedre utgangspunkt som vinner, men en kan altså måtte stå overfor en motstander som Real Madrid og Bayern München eller Juventus.