Carra kan få backplass

Skader gjør at Jamie Carragher kan få en ny rolle for England. Harry Kewell likevel ikke aktuell mot Blackburn. Snaut to tusen røde billetter mot Anderlecht.

Ny ”cap” for Carra?
Med John Terry og Sol Campbell tilbake i den engelske landslagstroppen er det lite trolig at Jamie Carragher får beholde den midtstopperplassen han hadde i de siste kvalifiseringskampene.  Allsidigheten til Carra gjør imidlertid at det likevel kan være gode muligheter for at scouseren kan bokføre sin 21. landskamp mot Østerrike på lørdag.  Gary Neville er uaktuell på høyrebacken og nå har venstreback Ashley Cole også meldt forfall.

- Manageren har noen alternativer å bruke og forhåpentligvis er jeg et av dem, sier Carragher.  -Vi håper alle at vi får spille, men det er bare 11 som kan starte.  Det at vi fikk tre poeng av seks mulig i de to foregående kampene var veldig skuffende.  Vi ønsket minimum fire.

- Det er imidlertid fortsatt kun opp til oss.  Vi vet hva vi må gjøre.  Min allsidighet har alltid hjulpet meg, slik har det også vært for Liverpool.  Hvorvidt jeg er på laget eller ikke så er det en mulighet for at jeg er på benken, og siden jeg kan spille på flere plasser vil det kanskje bety en ekstra landskamp.


Først cupkamp for Harry
I motsetning til hva Liverpools egen hjemmeside skrev tidligere i dag, sier Rafael Benitez til lokalavisen Liverpool Echo at det ikke er aktuelt å benytte Harry Kewell i neste ligakamp mot Blackburn.  Kewell er for tiden med den australske landslagstroppen, og er ventet å spille noen minutter i vennskapskampen mot Jamaica til lørdag.  Tidligere har han bare spilt en snau halvtime med reservelagsfotball etter to operasjoner i sommer.

- Det kan være at han vil være involvert i Champions League mot Anderlecht eller i Carling Cup mot Crystal Palace, sier Rafa.  – Vi kan benytte ham da.  Hvis vi kjører ham inn gradvis kan han finne tilbake til formen.  Det er imidlertid også viktig at han selv er sulten på å gjøre suksess.

Angående Australia sier Liverpools manager:  - Jeg har snakket med Harry og Guus Hiddink.  De vet at Harry ikke er 100 prosent kampklar og vi må være forsiktige, men han har spilt 30 minutter for reservene.

- Han kan spille, men det vil avhenge av hvor intens kampen er.  Det skal ikke være noen stor risk dersom kampen ikke er for konkurransepreget og manageren har kontroll.  Fysioterapeutene og doktoren vil sjekke ham både før og under kampen.

- Jeg tror han har kommet over skaden nå og det er bare et spørsmål om å komme i kampform.  Det er et spørsmål om tid.




Billettkvote mot Anderlecht
Liverpool er blitt tildelt 1693 billetter til borteseksjonen i neste Champions League kamp mot Anderlecht.  Kampen blir spilt onsdag 19.oktober.  Prioritet vil bli gitt til de som har vært på bortekamper i Europa tidligere denne sesongen.