Carra lurt av London-pressen

Jamie Carragher ble lurt og feilsitert av to London-journalister etter den målløse kampen mot Tottenham. Nå slår han tilbake, og avkrefter at de røde har gitt opp ligaen.

Jamie Carragher sier i ettermiddag til liverpoofc.tv at han slett ikke har kastet inn håndkledet om ligatittelen allerede etter tre serierunder, slik det ble fremstilt i London-pressen etter den målløse kampen mot Tottenham. Carragher snakket med et par journalister i London etter kampen, og forklarte at i lys av Chelseas millioner på bok er det vanskelig for Liverpool å konkurrere på like vilkår i ligaen i år. Scouseren ble meget frustrert da overskriftene lyste mot han mandag morgen, og siterte han på at Liverpool har gitt opp håpet om å vinne ligaen allerede nå.

Midtstopperen er ivrig etter å ha fått rettet opp inntrykket, og sier følgende til liverpoolfc.tv:
 - Vi er Liverpool FC, den mest suksessfulle klubben i landet dersom man regner antall ligatitler, og ligatittelen er alltid målet når vi starter sesongen.

- Jeg snakket med et par journalister, som jeg ikke kjente fra før, i London etter kampen mot Spurs, og de lurte meg. Muligens bør jeg lære av denne leksa, og kanskje bør jeg snakke kun med klubbens medier og lokalpressen heretter, fordi dette er folk jeg kjenner godt og stoler på.

- De sa til meg at resultatet mot Tottenham var skuffende om vi skulle vinne ligaen, og jeg svarte at det var et bra resultat når du tar i betraktning at mange av våre spillere hadde spilt landskamper midt i uka. De svarte da at Chelsea vant sin kamp etter å ha hatt mange spillere på landslagsoppdrag, og jeg sa at det ble annerledes på grunn av Chelseas finansielle muskler.

- Jeg sa at det ville bli vanskelig for oss å vinne ligaen denne sesongen, men ikke umulig. Jeg sa det samme om Champions League i fjor.

- Ingen her i klubben har kastet inn håndkledet og forært tittelen til Chelsea, Manchester United eller Arsenal. Det ville ha vært et rart tidspunkt å gjøre det på, ettersom vi skal spille mot disse lagene de kommende ukene. Dette blir kamper som vil avgjøre hvordan vi vil gjøre det i ligaen i år, tror Carragher.

- Vi er tittelforsvarere i mesterligaen. Vi har ikke vunnet ligaen på mange år, så når du vinner Champions League er ditt neste mål å vinne ligaen på hjemmebane. Det er hva vi vil prøve på denne sesongen, avslutter han.