Carra og Stevie til 2009

Jamie Carragher og Steven Gerrard har i dag skrevet under avtaler på fire år med Liverpool. – Vi er henrykt, sier daglig leder Rick Parry. Carra sikter nå mot ligatittelen.

Liverpool Echo kan i dag bekrefte at Jamie Carragher og Steven Gerrard er blitt enige om avtaler som binder dem til Liverpool FC fram til sommeren 2009.  – Vi er henrykt over å ha kommet til enighet med Steven og Jamie i dag, sier Rick Parry.

 

Carragher, som i manges øyne var de rødes beste spiller forrige sesong, er ikke mindre fornøyd og ser nå fram mot å kjempe om ligatittelen.

 

- Jeg er veldig glad over denne nye kontrakten, uttaler Jamie.  – Dette er den beste klubben i verden med den beste fansen.  Jeg er derfor veldig stolt over å være Liverpoolspilleer de neste fire årene, og forhåpentligvis lenger.

 

- Vi har hatt noen fantastiske stunder nylig, og det å vinne Champions League var det største jeg har oppnådd i min karriere.  Nå som vi har gjort det gjør det oss alle sultne på mer suksess for denne klubben.

 

- Både Stevie og Didi(Hamann) nevnte nylig i intervjuer hvordan de hadde vunnet de medaljer som er å vinne siden 2001, bortsett fra en.  Jeg er i samme situasjon.  Nå er det å vinne Premier League vår høyeste prioritet.

 

- Vi vet hvor mye det betyr for alle her å sikre ligamesterskapet, men jeg vet ikke hvor fort vi kan greie det.  Det vil bli vanskelig å ta igjen forspranget, men vi må tro på det.  Vi har bevist i Europa hva vi kan gjøre i store kamper og vi må gjøre det samme regelmessig i ligaen.

 

- Manageren har jobbet hardt med å styrke stallen, og ingen er mer besluttsom å søken etter å forbedre vår ligaform.

 

- Jeg er sikker på at vi bare vil bli bedre og bedre under Rafa Benitez, og det gleder meg at han vurderer meg som en viktig spiller for de nærmeste fire årene.  Det er ingen annen plass jeg heller vil være.