Carra stoler på Rafa

Jamie Carragher stoler på sin manager, og uttaler til Sky Sports at han er sikker på at Rafael Benitez blir på Anfield selv om Real Madrid skulle ønske hans tjenester.

Jamie Carragher er sikker på at Rafael Benitez blir på Anfield, selv om Real Madrid skulle gjøre sine hoser grønne hos Liverpools manager. Scouseren er ikke bekymret i det hele tatt, og påpeker at spekulasjonene bare viser at Benitez gjør en god jobb på Anfield.

- Det er ikke noe dårlig tegn for oss når Benitez blir linket til Real Madrid. Det viser bare hvor god manager han er. Dersom klubben som blir betegnet som den mest suksessrike i verden ønsker manageren din, vet du at du har en god manager, slår Carra fast.

- Benitez trenger ikke å si noe om disse spekulasjonene. Vi er alle sikre på at han blir i Liverpool. Han har en femårskontrakt med klubben, og den har han akkurat begynt på. Jeg er sikker på at han ønsker å bli her noen år til, og vinne noen flere trofeer, legger han til.

Det er i et intervju med Sky Sports i dag at midstopperen kommer med disse kommentarene, og der gjentar han også at de røde fortsatt håper å vinne ligaen i år.

- Vårt neste mål er å vinne ligaen, og jeg er sikker på at vi vil få flere kvalitetsspillere i stallen i inneværende og neste sesong. Manageren vil begynne å hente flere spillere allerede i januar, og dermed begynne å utfordre de tre beste lagene i større grad. Ligaen er på listen over hva alle her desperat ønsker seg. Det blir vanskelig, da vi konkurrerer med noen gode lag. Bare se på Chelsea, som allerede legger press på de andre. Vi føler nå at et uavgjort resultat er to poeng tapt mer enn ett vunnet.

- Det blir tøft å ta igjen Chelsea, da de har lagt lista svært høyt. Man kan trolig ikke tape mer enn to eller tre kamper for å vinne denne sesongen. Nå er det opp til oss å holde vår ubeseirede rekke inntakt så lenge som mulig, avslutter Carragher.