Carra: - Topp tre er fortsatt målet

Jamie Carragher erkjenner at Liverpool må finne formen fort om årets målsetning skal bli nådd. Rafael Benitez mener at det nå er viktig å være positiv. Dommer mot Crystal Palace.

- Enda bra at vi lykkes i Europa
Kapteinen mot Fulham, Jamie Carragher, er glad for at man kan se tilbake på fortsatt gode resultater i Europa, men at spillet i ligaen fort må komme inn på skinnene dersom den hjemlige sesongen ikke skal bli ødelagt.

- Dette var et stort tilbakeslag for oss.  Før kampen hadde vi spilt en del kamper uavgjort, og tapt en gang, men med all mulig respekt for Fulham så bør vi slå et lag som ligger slik an på tabellen.

- Jeg er sikker på at man igjen vil trekke frem alt dette om at vi aldri spiller bra helgen etter vi har vært ute i Europa.  Jeg tror det er noe sånt som at vi ikke har vunnet på de siste 15 kampene etter en kamp i E-Cupen.

- Hvis vi fortsetter på denne måten vil det bli en vanskelig sesong.  Vi ønsker ikke bare å gjøre det bra i Europa, vi ønsker å gjøre det bra i alle de turneringene vi er involvert i.  Samtidig er det bra at vi gjør det godt i Champions League siden det ville vært virkelig deprimerende om vi ikke hadde fått det til der også.  I ligaen har vi ikke greid å bygge videre på triumfen i Europa, noe alle håpet at vi skulle gjøre.

- Noen forventet at vi skulle kunne vinne vår egen liga etter hva som skjedde forrige sesong, og jeg fikk litt kritikk for å si at vårt mål fortsatt burde være en plassering blant de tre første.  Vi behøver å få orden på våre resultater raskt dersom vi skal greie det.


- Ser fram mot Crystal Palace
Rafael Benitez mener at man nå må prøve å tenke positivt, og jobbe hardt, heller enn å gruble for mye på hva som allerede har skjedd.  Manageren var ventet å stille med et ungt lag mot Crystal Palace i Carling Cup i morgen, men signaliserte i helgen at det kan gå mot et sterkere og mer erfarent lag enn hva som var tilfellet i den samme turneringen forrige sesong.  Han vil uansett først konsentrere seg om hva som skal skje på Selhurst Park i morgen.

- Jeg har erfart lignende situasjoner før, slik at jeg vet hvordan man skal snu dette.  Det er ved å jobbe hardt på trening og i kamper.  Vi har gode spillere.  Vi skapte så mange sjanser i andre omgang at vi normalt ville ha scoret, men deres keeper var på sitt beste.

- Nå er det tid for å være positiv, vi kan ikke forandre det som har skjedd og må tenke framover mot Crystal Palace.  Hvordan kan vi tenke på kampen mot West Ham når vi først skal spille mot Crystal Palace?  Jeg snakker ikke om hva vi skal prioritere, men vi har en kamp på tirsdag og etter det kan vi tenke frem mot lørdag.


Dommer på Selhurst Park
Phil Dowd fra Staffordshire vil være mannen med fløyta når Crystal Palace og Liverpool møtes i 3.runde i Carling Cup.