Carragher og Gerrard for England

Jamie Carragher og Steven Gerrard er i troppen til Englands vennskapskamp mot Danmark på onsdag. God kamp av Kirkland. Rafa følte seg snytt for full poengpott, mens McClaren innrømmer at Boro var heldige.

Jamie Carragher og Steven Gerrard er tatt ut i Englands 23 mann sterke tropp som reiser til Danmark for å spille vennskapskamp på onsdag. Liverpools utlånte keeper, Chris Kirkland, er ikke med i troppen.

God kamp av Kirkland
Chris Kirkland gjorde for øvrig en svært god kamp da han bidro sterkt til at West Bromwich holdt nullen borte mot Manchester City i går.

Rafa: - Vi burde ha vunnet
I etterpåklokskapens ånd fastslår Rafael Benitez at man burde ha vunnet gårsdagens kamp på Riverside:
- I første omgang kontrollerte vi kampen, uten å skape så alt for mye. Vi hadde en stor sjanse ved Gerrard, det var alt. Men vi kontrollerte alt som skjedde bortsett fra noen cornere og frispark til Middlesbrough, som i realiteten aldri ble farlige, sier manageren.

- I andre omgang gikk vi mer offensivt til verks, men jobbet fortsatt hardt i forsvar. Vi satte innpå friske bein i form av nye angripere i Baros og Cisse, og kampen sett under ett spilte vi godt og holdt nullen. Vi skapte mange målsjanser, så jeg må si at spillerne gjorde de rette tingene. Men vi burde ha vunnet, la han til.

McClaren: - Vi var heldige
Middlesbrough-manager Steve McClaren innrømmer da også at hans mannskap var heldige som fikk beholde det ene poenget. – Vi hadde flaks i dag. Steven Gerrard  har gjort mange mål i sommerkampene, og når han fikk så mange sjanser må vi si at vi hadde marginene på vår side.

- Men jeg syntes vi gjorde oss fortjent til flaksen. Vi jobbet hardt for den. Gerrard er en stor spiller, og han var både deres beste angrepsspiller og beste forsvarer. Han var over alt, slår McClaren fast.

Boro-sjefen hadde heller ingen innsigelser mot utvisningen av Ugo Ehiogu. – Da han fikk det røde kortet var jeg bare glad for at fellingen ikke skjedde innenfor 16-meteren. En utvisning, en straffe og et mål i mot hadde trolig medført at vi hadde tapt kampen. Slikt har skjedd oss før, så jeg kan ikke klage over utfallet denne gangen.

- Det var veldig viktig for oss å få med oss poeng fra vår første kamp. Liverpool vil alltid være en vanskelig oppgave. De har spilt mange kamper allerede, og har gjort 25 mål på disse og sluppet inn bare 7. De har vunnet 7 eller 8 sommerkamper, så vi visste at de var i god form, mens vi ikke helt visste hvor vi stod. Jeg er glad for at vi viste at vi var klare for oppgaven. Vi hadde ikke klart å opptre slik, spesielt med 10 mann de siste 20 minuttene, om vi ikke hadde formen inne, avsluttet han.