Carragher på krigsstien

Jamie Carragher kommer med et nytt raseriutbrudd rettet mot Jose Mourinho i dagens Liverpool Echo, etter Chelsea-bossens påstander om langball-taktikk. Ny Liverpool-bok. Blemme av Liverpools museum.

Jamie Carragher var i dag fortsatt på krigsstien mot Jose Mourinho, og hans nedlatende kommentarer rettet mot de røde. Denne gangen er det Mourinhos uttalelser etter kampen i går, om at Liverpool kun satser på lange baller opp mot Peter Crouch, som har provosert midtstopperen kraftig.

- Det finnes ikke noe lag som spiller mer direkte fotball enn Chelsea. Vi så videoer av Chelsea under forberedelsene til gårsdagens kamp, og vi så blant annet kampen deres mot Bayern München fra sist sesong. Jeg kan ikke huske å ha sett et lag slå så mange langballer opp mot spissene siden jeg startet å se fotball i 1980-årene, utbasunerer Carragher til Liverpool Echo i ettermiddag.

- Ingen kan beskylde oss for å ha spilt for direkte i går kveld. Våre midtbanespillere utraderte deres midtbanespillere. De har kvalitetsspillere på midtbanen i Lampard, Essien og Makelele, men Xabi, Didi og Steven var klart bedre. Jeg vet det er en lettvint unnskyldning å bruke, når du spiller mot et lag som har en spiss på over to meter, men vi spilte god kvalitetsfotball over hele banen i går, sier Carra i sitt tilsvar til ”The Special One”.

- Vi har andre muligheter nå i Peter Crouch, men at vi bare spilte lange baller opp mot han i går er bare tullprat. Vi gjorde ikke det. Peter viste for øvrig hvlike kvaliteter han besitter også langs bakken. Jeg vet Sven Göran Eriksson var tilstede i går kveld, og han må ha blitt imponert over det Crouchy presterte, for jeg syntes han var fremragende nok en gang. Han må være favoritt til å spille med nier-skjorta for England mot Østerrrike nå.

Carragher ser nå frem til enda et sjøslag mot de blå på søndag, og vil nok vite å bite godt fra seg både på banen og i snakketøyet også til det oppgjøret.

- Vi tar med oss mye selvtillit fra kampen i går, fordi vi følte at vi spilte virkelig bra og kunne ha vunnet. Chelsea har ikke gjort mål i de tre siste kampene de har spilt mot oss, så vi har ingenting å frykte.

Ny Liverpool-bok
En ny Liverpool-bok er på markedet. ”The Match of My Life” er tittelen på produktet, der 12 av Liverpools største stjerner gjennom tidene forteller om sine favorittkamper fra Liverpool-karrieren. Legender som John Barnes, Tommy Smith, Laurie Hughes, Jamie Carragher, Gary McAllister og Ian St John er mellom spillerne som beretter sine personlige versjoner av de mest minnerike kampene de har spilt i for de røde.

Museet henger ikke med
Liverpools klubbmuseum er litt på etterskudd, beretter Liverpool Echo i ettermiddag. Publikum har nemlig nå gjort klubben og avisen oppmerksom på at en myntpresse som trykker om småmynt til suvenirer med Champions League-pokalen på, fortsatt kommer ut med tallet 4 for antall triumfer. Maskinen har tydeligvis ikke blitt oppdatert etter at Liverpool tok hjem sin femte store bøtte fra Istanbul. De ansvarlige på museet skal nå unnskylde seg med at de har vært klar over dette en stund, og har startet prosessen med å få på plass en ny maskin.

Museet rapporterer for øvrig om rekordhøye besøkstall over sommeren, etter triumfen i Istanbul. For tiden er det tre ukers ventetid, for å få komme inn dørene og få et glimt av Champions League-pokalen.