Carragher tilbys ny kontrakt

Jamie Carragher tilbys ny kontrakt i Liverpool etter god sesong. Harry Kewell klar for viktige kamper til uken? Leverkusen-billetter i salg i dag.

Liverpool er klar til å tilby Jamie Carragher ny kontrakt til sommeren. 27-åringen har da to år igjen av kontrakten på Anfield. Carra har aldri lagt skjul på at han ønsker å avslutte karrieren sin i den røde trøya. I fjor sommer ble han spurt om han syntes det var trist at spillere som bestekompis Michael Owen og Danny Murphy ble solgt. Forsvarsspilleren svarte at han ikke var i denne klubben ”for a kickabout with friends”. Det viktigste var at ikke selv kom til å bli solgt. – De må bære meg ut av denne klubben, la han til.

 

Nå ser det altså ut som han foreløpig kan slå seg til ro med forvissning om at fremtiden fortsatt ligger på Anfield. I forrige uke skrøt Benitez hemningsløst av midtstopperen sin etter landskampen på Villa Park. Manageren må imidlertid også ta stilling til kontraksforhandlinger med spillere som Milan Baro og Didi Hamann. Tyskeren har for så vidt en kontrakt liggende på bordet klar for signering. Betingelsene er imidlertid nedjustert og Rafa kan heller ikke love Didi like mye spilletid de neste par sesongene.

 

Kewell klar for Champions League?

Benitez legger ikke skjul på at Harry Kewell er aktuell både for kampen mot Bayer Leverkusen og ligacupfinalen. Etter å ha vært ute i ca to måneder spilte han en time på reservelaget mandag og ser ut til å være på rett kurs. – Når en spiller har vært uten trening i seks uker risikerer man alltid at han kan pådra seg en annen type skade. Kewell har følt litt smerter etter han begynte å trene igjen, men forhåpentligvis er han spilleklar neste uke. Rafa legger imidlertid tid: - Det avhenger også litt på lagkameratene om han får spille eller ei. Det er alltid vanskelig å gjøre endringer hvis de spiller bra.

 

Etter de vi forstår har Liverpools manager lest opp teksten for sine spillere etter det forsmedelige nederlaget mot Birmingham City lørdag. Benitez har gjort det helt klart at de spiller for fremtiden sin i klubben de gjenstående månedene av sesongen.

 

Leverkusen billetter i salg

Etter at alle kvoter til de som har kvalifisert seg til billett mot Bayer Leverkusen, etter å ha heiet på laget i tidligere runder av CL nå er ekspedert, legges de gjenværende billettene ut i åpent salg i dag. Riktig nummer til billettkontoret på denne kampen er: 00 44 870 220 0034.

 

Steven spilte for tsunami-ofrene

Steven Gerrard avsluttet kampen for europalaget med kapteinsbindet da vi tapte 6-3 mot resten av verden i inntektskampen på Nou Camp i går kveld.