Carson greide ikke å redde England

England U21 slått ut av Frankrike i kvalifisering til EM. Harry Kewell og Australia i avgjørende VM-kamp på Eurosport kl 10.00.

Scott nesten helt
En glimrende reaksjonsredning av Scott Carson på en heading fra Anthony Le Tallec gjorde at England U21 holdt 0-0 ved pause mot Frankrike.  Etter 1-1 i den første kampen måtte imidlertid engelskmennene score for å kunne gå til sluttspillet i EM og i en fartsfylt kamp var det gjestene som tok ledelsen ved Darren Bent.  Vertene utlignet imidlertid snart, og en begynte å ane ekstraomganger da Kieron Richardson var for sent ute med en takling i feltet fem minutter før slutt.  Carson var nær straffesparket, men kunne ikke hindre at det smatt inn i hjørnet og sendte England ut av turneringen.

Anthony Le Tallec ble byttet ut i sluttminuttene for Frankrike, mens Florent Sinama-Pongolle var ubenyttet reserve.

Kewell & Co først ute
De fem siste plassene i VM blir avgjort onsdag, og Australia-Uruguay er først ute.  Kampen sendes direkte på Eurosport fra kl 10.00.

Etter rapportene vil Harry Kewell starte på topp sammen med Mark Viduka.  Uruguay vant den første kampen i Montevideo med 1-0.