Carson i ekstase etter landslagsuttak

Carson vil ofre en mulig seiersfest etter finalen i Istanbul til fordel for spill med det engelske landslaget. Cheyrou og Medjani usikre på fremtiden. Avklaring om Diarra nærmer seg.

Scott Carson innrømmer at han kommer til å ofre muligheten til å ta del i den største seiersfesten i Liverpool på 21 år til fordel for det engelske landslaget. Carson reiser til USA like etter Champions League-finalen mens de øvrige Liverpool-spillerne returnerer til Merseyside, forhåpentligvis i festhumør. Carson på sin side vil være den eneste røde som reiser til den andre siden av Atlanteren. 19-åringen sier at muligheten for å spille sin første A-landskamp for England ikke var mulig å ignorere.
- Det betyr selvsagt at jeg må slutte meg til troppen rett fra Istanbul, men man kan ikke si nei til slike muligheter. Bare det å få navnet sitt nevnt var utrolig. Telefonsamtalen kom dagen før troppen ble annonsert, og jeg ble spurt om jeg ønsket å være med. Jeg ble sjokkert. Jeg visste at det betydde at jeg måtte dra dagen etter finalen, men det er uaktuelt å gå glipp av denne muligheten. Det har vært en utrolig sesong for meg. Jeg har spilt flere kamper enn jeg har forventet i Liverpool. Jeg tror jeg har vært heldig å få en sjanse for England grunnet skaden til Paul Robinson. Det vil bli en stor opplevelse for meg. Jeg er sikker på at Norwich-keeper Robert Green kommer til å spille fordi han ikke har fått en landskamp ennå. Bare jeg får 10 eller 20 minutter, vil jeg være overlykkelig. Jeg tenkte her forleden hvordan jeg har gått fra benkplass i the Championschip til Champions League-finale og så til England-troppen. Alt har gått så fort. Første gangen jeg spilte på Anfield var jeg nervøs, men siden den gang har selvtilliten steget. Jeg er bare 19 år, så jeg har ikke satt meg selv noen mål om å bli førstekeeper. Men selvsagt, jo før, jo bedre.

Cheyrou usikker på fremtiden
Bruno Cheyrou har vært utlånt til Marseille hele sesongen, men har bare fått spille seks kamper fra start. Franskmannen angrer likevel ikke på at han dro. 27-åringen tror heller ikke han figurerer i Rafael Benitez’ planer, og kan komme til å havne i Monaco.

- Jeg har seriøse treningsøkter. Jeg er proff, men i min situasjon kunne jeg blitt hjemme. Å spille bare noen få minutter i hver kamp, er ubrukelig. Jeg kan ikke få vist noe, selv om jeg gjør mitt beste. Da jeg kom til Marseille, var målet mitt det franske landslaget igjen. Nå etter en sesong, håper jeg bare på å finne en klubb som har tillit til meg. Å komme hit til Marseille, var det beste valget. Jeg angrer ingenting. Jeg leste i avisen at Monaco er interessert i meg. Det er hyggelig og interessant. Å få spille for en slik klubb kunne bli en god erfaring. I fjor bestemte jeg meg for å forlate Liverpool før jeg kjente til avgjørelsen om Rafael Benitez. Ett år senere har han skapt sin egen gruppe og jeg tror ikke jeg blir prioritert, sier Cheyrou.

Medjani har tilbud fra franske klubber
Carl Medjani signerte en 5-årskontrakt med Liverpool i 2003. Forrige sesong spilte forsvareren 20 kamper på de rødes reservelag og var i tillegg kaptein i noen av disse. Planen var at Medjani skulle få sjansen i cupkampene under Houllier-regimet denne sesongen, men Houllier ble imidlertid erstattet av Benitez. Medjani fikk høre at han ikke var med i spanjolens planer, og forsvarspilleren gikk dermed på utlån til franske Lorient i Ligue 2. 20-åringen er imidlertid usikker på hva som skjer neste sesong.

- Lorient har uttrykt ønske om å beholde meg neste sesong. Jeg utelukker ikke den muligheten selv om jeg har tilbud fra klubber i Ligue 1. Jeg fant ut at Lorient er ideell for min fremgang. Vi har også fått en del erfarne spillere, som er en fordel. Jeg liker meg også i området, uttaler Medjani til Lorients nettsider.

Avklaring om Diarra nærmer seg

Ifølge Sky Sports har Lens fått forlenget fristen for å kjøpe Alou Diarra til slutten av mai. Diarra er utlånt til Lens for hele sesongen og Ligue 1-klubben hadde opprinnelig frem til 30.april med å bestemme om de skulle benytte seg av retten til å kjøpe midtbanespilleren. Fristen er nå utvidet til 31.mai, og Diarra har tidligere uttalt at han ønsker å bli i Lens.