Carson spilleklar til Southampton

SISTE:Scott Carson har skrevet under for Liverpool frem til 2009. Steven Gerrard det store spørsmålstegnet for Liverpool, mens Kevin Phillips er ute for Southampton.

Carson ble klar

Alle papirer ordnet seg i tide til at Scott Carson i dag blir med Liverpools tropp til Southampton.  Det er ventet at Liverpool vil presentere keeperen på en pressekonferanse i ettermiddag.  19-åringen har bundet seg til Liverpool fram til sommeren 2009.

Vi kommer tilbake med flere opplysninger og kommentarer til Liverpools siste kjøp utover dagen.

 

Skadede nøkkelspillere

Liverpool har fortsatt en lang liste med skadede spillere, men vil håpe at Steven Gerrard blir erklært frisk etter å ha fått hvilt sin lyske i en uke.  Kapteinen måtte ta smertestillende i forkant av kampen mot Manchester United, og var uaktuell til kampen mot Burnley på tirsdag.  Milan Baros haltet også av Turf Moor, men det sies at angriperen har hatt en hoven tå etter å ha blitt tråkket på, og at tsjekkeren ventes å være klar.

Cissé, Alonso, Kirkland, Smicer og Kewell er fortsatt ute, og Antonio Nunez starter sin tre kampers suspensjon etter utvisningen på tirsdag.  Josemi og Steve Finnan er det mer usikkert med.  Spanjolen er tilbake i trening, mens det har vært få opplysninger om lårstrekken til Finnan.
Hos Southampton vil Antti Niemi være spilleklar igjen etter at han ble båret av banen i siste ligakamp, og det er viktig for hjemmelaget og ha sin finske keeper tilbake i buret.  Kevin Phillips er derimot definitivt ute med en leddbåndskade.  James Beattie er som kjent nylig solgt til Everton, og angrepet vil trolig bestå av den lange Peter Crouch og den kvikke Brett Ormerod.  Dersom verken Josemi eller Finnan er spilleklare vil Rafa Benitez vurdere om han igjen skal flytte Jamie Carragher ut på høyrebacken, og la rutinerte Mauricio Pellegrino igjen få muligheten sammen med Sami Hyypiä i midtforsvaret.