Carson viste god form

Scott Carson holdt nullen da England U21 slo Wales og sikret en playoff-plass. Nardiello startet for England U17. Liste over dagens landskamper. Guthrie uttatt på England U19. U18 møter Middlesbrough.

Liverpools reservekeeper Carson, som fyller 20 år i dag, viste fin form i 4-0-seieren mot Wales på Racecourse Ground i Wrexham i går kveld. Den tidligere Leeds-spilleren vartet opp en rekke flotte redninger.  John Welsh, utlånt til Hull, erstattet Carlon Cole i det 60.spilleminutt. Trepoengeren betyr at England U21 er klar for playoff-spill i november. For U21-lagene må både gruppevinner og gruppetoer ut i omspill.

Michael Nardiello spilte for første gang fra start for England U17 i gårsdagens kamp i Pepsi Tournament. USA ble dessverre for sterke og vant 1-0 på County Ground i Swindon. Liverpool-spilleren ble byttet ut med Nathan Porritt etter en time.

I dag skal A-landslagene i aksjon. Liste (publisert på torsdag) over kamper med Liverpool-spillere involvert finnes her.

Etter diverse forfall har Danny Guthrie blitt innkalt i den engelske U19-troppen til privatlandskampen mot Belgia tirsdag 6.september i Darlington.

U18 møter Middlesbrough
Liverpool U18 tapte 2-3 mot de regjerende engelske juniorcupmesterne Ipswich forrige helg. I dag gjester John Owens’ elever Middlesbrough.
- Resultatet mot Ipswich var skuffende, men jeg var fornøyd med nivået på prestasjonene til guttene. Ipswich stilte med et mye mer erfarent mannskap. Derfor overrasker ikke resultatet oss. Middlesbrough borte vil bli en vanskelig kamp, men guttene ser frem til kampen og er bestemte på å få forrige helgs tap ut av systemet, uttaler Owens.