Chile faller på FIFA-ranking

Mark Gonzalez og Chile faller ytterligere på rankingen til FIFA. Billettkontoret utsolgt til toppkamper – skal deg Fan Card hvis du skal på Champions League! LFC med eksklusive salgsrettigheter til den nye CL-drakta.

På FIFAs ranking som ble offentliggjort i går ligger Chile på 76. plass – tre plasser ned siden sist. Mange røde følger Chiles plassering med tanke på arbeidstillatelsen til Mark Gonzalez. Den raske vingspilleren fikk avvist sin arbeidstillatelse i sommer fordi Chile ikke var blant de 70 beste på rankeringen til FIFA. Etter nederlaget mot Brasil har de altså falt ytterligere noen plasser ned. Det er imidlertid ingen umulighet å avansere med et par gode resultater. Bosnia-Herzegovina gjorde et hopp på 11 plasser siden forrige måned da de gikk inn på 67. plass. For vår mann er den meste sannsynlige løsningen at han gifter seg med sin spanske kjæreste og dermed får europeisk pass etter hvert.

Utsolgte toppkamper
Billettkontoret melder at de er utsolgt for billetter til de to toppkampene i ligaen mot Manchester United og Chelsea. Salg til Chelsea i Champions League startet i dag for de med sesongkort. Fra og med 20. til 22. september kan alle med Fan Card kjøpe. Dette kortet bør alle med ambisjoner om å få tak i billetter allerede anskaffe seg. Den 23. september kommer eventuelt gjenværende billetter i åpent salg på kredittkortlinjen.

Champions League drakt eksklusiv for LFC
Salget av den nye Champions League drakten er ventet å slå alle tidligere rekorder når den slippes på markedet i begynnelsen av november. Nærmere bestemt den 10. Som vi skrev tidligere i dag kommer drakten med et par spesielle merker. Blant annet klubblogoen og fem stjerner, samt den blå CL-logoen som bare klubber som har vunnet trofeet fem ganger kan bruke. Det er imidlertid verdt å legge merke til at Liverpool kun selger disse merkene og eventuelt navn og nummer med originale gullbokstaver til de som kjøper den direkte fra klubben. Liverpool FC har beholdt den eksklusive retten til å selge drakter med disse ekstra merkelappene. Denne avgjørelsen har skapt ”opprør” blant de andre utsalgsstedene som normalt også selger drakten.

Sissoko på rundens lag
Sky Sports mener 20-årige Sissoko var en av de beste midtbanespillerne i Europa denne uken. Kanalen har derfor gitt ham plass på rundens lag fra den første runden i Champions League.

Her er laget til Sky Sport: Johnsen (Rosenborg) - Reveillere (Lyon), Pepe (Porto), Gonzalo (Villareal), Candela (Udinese) - Juninho (Lyon), Sissoko (Liverpool), Deco (Barcelona) - Kaka (Milan), Prso (Rangers), Iaquinta (Udinese).