Cissé fortsetter å score

Rafael Benitez berømmer toppscorer Djibil Cissé. Sami Hyypiä fortsatte imponerende kamprekke i Europa, mens Harry Kewell endelig var tilbake på banen. Lite ydmyk Vercauteren.

Ny scoring på dødball
Djibril Cissé startet sin andre kamp på rad i sin favorittposisjon på topp, og scoret igjen etter en dødball da han sendte en susende volley i mål rett fra en corner.  Røde supportere vil forvente at Liverpools toppscorer får fornyet tillit til ligakampen mot Fulham på lørdag.  Hans fremste konkurrenter for en plass i angrepet, Peter Crouch og Fernando Morientes, satt begge på benken gjennom nitti minutter i Brussel.

- Djibril gjorde det veldig bra, sa manager Benitez etter kampen mot Anderlecht.  – Det var en fin scoring, keeperen var sjanseløs, og det er bra for han som spiss å score.  Han gir meg flere valgmuligheter.




53 kamper for Sami
Sami Hyypiä fullførte sin 53. kamp på rad i Europa med Liverpool.  Den store finnen satt på tribunen i siste kamp mot Blackburn, men har fortsatt stor tillit på Anfield når det er snakk om kamper på kontinentet.

Harry Kewell var tilbake for første gang siden finalen i Istanbul, etter hvert som skadeproblemene letter for Liverpool.  Det var for eksempel ikke plass til en spiller som Florent Sinama-Pongolle i går.  Kewell spilte det siste kvarteret i 1-0 seieren og vil forvente å få mer spilletid neste uke i Ligacupen mot Crystal Palace.


- Liverpool må bli bedre
Anderlecht har tapt ti kamper på rad i Champions League, og gårsdagens tap hjemme mot Liverpool gjør at UEFA-Cupen er det beste de kan håpe på når gruppespillet er ferdig denne sesongen.  Deres trener Frank Vercauteren virket likevel ikke spesielt ydmyk etter kampen, og mente Liverpool hadde mye å gå på.

- Liverpool er ikke bedre enn sist sesong, det tror jeg ikke.  Sesongen er lang og de kan bli bedre, men for øyeblikket er Chelsea best av dem.  Vi får se om Chelsea kan holde dette nivået, og i så fall vil de være favoritter til tittelen.  Liverpool må bli mye bedre dersom de skal forsvare den.