Cissé håper fortsatt på liga og ny CL-triumf

Liverpools mestscorende spiller denne sesong tror på ny seier i morgendagens oppgjør mot Real Betis. Bortekampen mot Sunderland i åpent salg.

Djibril Cissé støtter Steven Gerrards uttalelser om at det fortsatt er mulig å innhente forspranget til Chelsea i Premier League. Den franske spissen uttalte også på dagens Champions League pressekonferanse at det er fullt mulig å gjenta suksessen i turneringen.

- Det vil selvsagt bli vanskelig og det gjenstår mange kamper. Vi har imidlertid en sterk stall og jeg tror vi kan gjøre de bra i begge turneringene utover sesongen. En ting er i hvert fall helt sikker; vi kommer til å kjempe til the bitter end.

Cissé legger vekt på at de har begynt å finne formen og har gjort det bra i de siste kampene. Han understreker at det er mye selvtillit i laget og at det ikke er snakk om å legge seg bakpå i morgendagens kamp mot Betis. Et poeng vil sikre de røde avansement.

- Vi spiller ikke for uavgjort, understreker han. – Vi går for seier. Det er riktig at vi bare trenger et poeng for å være sikker plass i Cupspillet i Champions League. På eget gress og foran egne supportere er det imidlertid ikke snakk om å gå for annet enn alle poengene.

- Vi vet imidlertid at Betis kommer til å gi oss hard kamp. De trenger en seier i morgen og har selvtillit etter full uttelling mot Chelsea i forrige kamp. Med riktig mentalitet er jeg sikker på at vi kan vinner, fastslår Djibril.

Sunderland i åpent salg
Billettene til bortekampen mot Sunderland kom i dag i åpent salg for alle. Det kreves imidlertid et registrert Fan Card for å få kjøp billett.