Cissé: - Hvorfor må jeg reise?

Matchvinner Djibril Cissé sier at hans fremtid er hos Liverpool. Rafa mente de røde spilte en god kamp. Carragher glad for å kunne løfte et trofé.

”There’s only one Michael Owen” sang Liverpoolfansen midtveis i 2.omgang i Monaco, da Morientes & Co syntes å stange fantasiløst mot en CSKA-mur.  En snau time senere var det Djibril Cissé som ble hyllet som matchvinneren, etter at innbytteren hadde scoret to og lagt opp til et mål i 3-1 seieren.  Et nytt trofé å henge i premieskapet på Anfield altså, men avisene i morgen vil likevel være preget av ryktene om at Owen kan være på vei og at Cissé muligens er den som blir ofret av manager Rafael Benitez.  

Djibril Cissé var ikke akkurat med på å undergrave ryktene selv om at han føler seg uønsket i Liverpool, etter at Rafael Benitez benyttet han som siste innbytter i supercupen, selv om han understreker om at han ønsker å fortsette i LFC:  - Det har vært mye spekulasjoner om meg de siste ukene, men nå er jeg glad på mine egne, min kones, og alles vegne.  Fremtiden min er i Liverpool.  Jeg trives så godt her at jeg ikke skjønner hvorfor jeg må flytte.  Jeg synes det er vanskelig, men jeg må være sterk og vi spilte en god kamp i dag.



Rafa Benitez nektet å svare på spørsmål om Michael Owen og Djibril Cissé etter kampen, og manageren var glad for at man kunne løfte et trofé etter en gjennomført god kamp:  - Det var en vanskelig kamp, men mitt lag hadde kontroll og vi spilte en meget god kamp.  Vi gjorde en feil og det hadde nær kostet oss dyrt, men til slutt kunne vi løfte pokalen.  Vi visste at Djibril ville gi oss flere alternativer og vi ønsket å spille baller opp mot ham.  Det fungerte.

En henrykt Jamie Carragher kunne ta imot pokalen med en skadet Steven Gerrard på tribunen:  - Det er fint å kunne ta imot denne pokalen og nå satser vi på å vinne så mye som mulig.  Vi var uten Steven i kveld, men det var godt å sikre et trofé og det var en stor ære for meg.

- Djibril ønsket trolig å bevise noe og han gjorde det på den rette måten.  Han vant cupen for oss i kveld.