Cissé i gang med løpetrening

Djibril Cissé startet med løpetrening i dag, og er i rute til sesongstarten. Newcastle med selvtillit. Liverpool TV fra tirsdag.

Djibril Cissé tok et langt steg i rehabiliteringen da han begynte med løpetrening på Melwood i dag. Franskmannen pådro seg et stygt benbrudd mot Blackburn i oktober, men ifølge klubblege Mark Waller ligger spilleren nå an til å bli spilleklar til sesongstart.

- Djibril begynte å løpe igjen i dag, noe som er gode nyheter. Han gjør det veldig bra, og vi alle er veldig glade. Han er i rute til å bli klar til starten på neste sesong.

 

Newcastle med selvtillit

Newcastle-keeper Shay Given forteller at ”skjærene” nå har stor selvtillit foran lørdagens kamp mot de røde. Newcastle har vunnet fire kamper på rad, noe som har ført dem høyere opp på tabellen og til avansement i både FA-cupen og UEFA-cupen. Benitez & co. må derimot prøve å legge skuffelsen fra Cardiff bak seg. Given tror imidlertid at den siste formutviklingen kan gi hjemmelaget en fordel .

- Seire øker selvtilliten og som en enhet føler vi oss mer sikre. Vi har hatt en del gode resultater, og ut fra måten vi spiller på er det ingen grunn til at vi ikke kan slå Liverpool. Jeg tror ikke vi frykter noen. Det er utrolig hva noen seirer kan gjøre med selvtilliten. Det er en stor ting i fotball, og den er veldig høy i øyeblikket.

 

Liverpool TV fra tirsdag

Viasat Sport 1 Danmark skulle hatt premiere for Liverpool TV tirsdag 1.mars, men ble utsatt ei uke.

- Dessverre måtte programmet utgå på grunn av tekniske problemer, men fra førstkommende tirsdag skal de være løst, sier Thomas Breum i Viasat Danmark.

Liverpool TV vises hver tirsdag på Viasat Sport 1 Danmark fra kl. 17-20. Her blir det intervjuer, analyser og kamper. Viasat Sport 1 Danmark er kun tilgjengelig via parabol i Norge, i pakkene Viasat Sølv og Viasat Gull.