Cissé: - Jeg var aldri på vei bort

Cissé avviser alle overgangryktene. Newcastle presenterer Owen på onsdag. Carragher nærmere startplass for England etter forfall fra Terry. Liverpool har ikke lagt inn bu på Govou.

Djibril Cissé ønsker nå å legge et lokk på alle spekulasjonene. Den siste tiden har ryktene florert om at den franske landslagsspissen skulle være på vei tilbake til Ligue 1. 24-åringen har hatt problemer med å etablere seg på Anfield og var dessuten ute i flere måneder med et stygt benbrudd sist sesong. Etter at Michael Owen glapp for Liverpool, insisterer Cissé nå på at han vil bli hos de røde for å kjempe om en plass på laget.
- Ryktene gikk ut på at jeg skulle alle steder. Men i løpet av mine diskusjoner med Benitez var det aldri spørsmål om at jeg skulle dra. Min fremtid er i Liverpool. Jeg var først linket til Newcastle, så til Marseille og nå Monaco, uttaler Cissé.

Monacos visepresident Gerard Brianti innrømmet tidligere i dag at spissen var et transfermål, men Cissé skal nå ha stengt døren for mulige overganger ved å erklære sin lojalitet overfor de europeiske mesterne.
- Jeg har tre år igjen av min kontrakt, og jeg blir i Liverpool. Det er ikke behov for panikk. Hvorfor skal jeg dra? Jeg forsøker å ignorere alt jeg leser, men jeg blir ergerlig på alt sammen. Jeg spurte aldri om å dra, avslutter tomålsscoreren fra supercup-finalen.

Newcastle presenterer Owen på onsdag
Newcastle United melder at den medisinske testen for Michael Owen går etter planen, og at klubben har innkalt til pressekonferanse på St. James’ Park onsdag kl 12.00 lokal tid. Spissen skal visstnok ha blitt tildelt draktnummer 10.

Carragher fra start for England?
Jamie Carraghers sjanser for å starte VM-kvalifseringskampene mot Wales og Nord-Irland har økt betraktelig etter at det i ettermiddag ble klart at Chelseas Jon Terry definitivt er uaktuell for begge oppgjørene grunnet kneskade. Fra før er Englands høyreback Gary Neville, samt stopperne Ledley King og Sol Campbell ute. Anvendelige Carragher kan dermed komme til å starte kampen, enten på høyrebacken eller som midtstopper. Steven Gerrard sto over dagens landslagstrening grunnet sin leggskade, og fikk istedenfor behandlig av Englands fysioterapeut. Det er likevel forventet at Liverpool-kapteinen blir friskmeldt til landskampene.

Ikke forhørt seg om Govou
Rafael Benitez har uttrykt ønske om å hente inn både en midtstopper og høyrekantspiller. I den forbindelse har pressen linket Sidney Govou med en overgang til Liverpool. I tillegg har også flere andre klubber vist interesse for franskmannen. 26-åringens agent, Frederic Guerra, sier imidlertid at de røde ikke har kontaktet ham angående en mulig overgang.
- Hvis Tottenham, Liverpool eller Newcastle ønsker Sidney, må de ta kontakt med meg før overgangsfristen. Ellers forblir han i Lyon. Han har tre år igjen av kontrakten og han kan bli i Lyon, sier Guerra til skysports.com.