Cissé langt foran skjema

Djibril Cissé er i gang med løpe- og skuddtrening, og ser ikke helt bort fra et comeback innen sesongen er over. Ingen avgjørelse tatt angående Mauricio Pellegrino.

Drømmer om CL finale

Det ser ut til å gå over all forventning med rekonvalesensen til Djibril Cissé, etter franskmannens svært alvorlige benbrudd i slutten av oktober.  Det er en god stund siden angriperen var tilbake på Melwoods gressbaner, og han har nå også begynt å trene med ball.  Selv konsentrerer han seg om å komme i topp form innen neste sesong begynner, selv om han ikke helt vil utelukke at han kan være på banen også innen 2004/05 er omme.

 

- For å være ærlig tror jeg ikke at jeg vil spille igjen i denne sesongen.  Det er for kort tid igjen.  Jeg vil trolig være helt friskmeldt igjen i det sesongen avsluttes.  Kanskje er jeg klar for finalen i Champions League?  Det er en drøm.

 

- Jeg har ikke snakket med manageren om muligheten for å spille mer denne sesongen fordi det er viktig at han konsentrerer seg om de spillerne han har tilgjengelig nå med så mange viktige kamper forestående.  Jeg fokuserer uansett mot neste sesong.

 

- Jeg ser virkelig fram til det, og jeg ønsker å vise klubben og fansen hva jeg kan gjøre.  Jeg kan nesten ikke vente på pre-season, slik at jeg kan begynne på nytt igjen.  Jeg ønsker at det skal bli en stor sesong både for meg og laget.

 

- Før skaden følte jeg at jeg var i ferd med å venne meg til engelsk fotball og hadde begynt å spille bra.  Jeg forstod mer om hvordan mine lagkamerater jobbet sammen og formen ble bedre.  Siden kom skaden og jeg måtte ta en pause.  Det var en stygg skade, men jeg er fortsatt i live.  Alt jeg gjorde var å brekke benet.

 

- I mine tanker er ikke skaden der lenger.  Smertene er helt borte og jeg har ingen problemer.  Jeg er glad over å kunne trene igjen.  Jeg kan løpe, berøre ballen, og begynne med skuddtrening.  Jeg er veldig fornøyd med hvordan det går siden jeg er langt foran skjema.  Jeg er blitt langt hurtigere frisk enn både jeg selv og legen trodde.

 

- Det har vært en svært vanskelige tid med skaden og det at jeg ikke har kunnet spille.  Jeg har imidlertid hatt mange andre ting jeg har kunnet gjøre, jeg har vært involvert med spillertroppen og legeteamet har vært fantastisk.  Jeg ønsker ikke å sette noe personlig mål nå.  Alt jeg kan gjøre er å gjenta det at jeg vil gjøre det jeg kan for å betale tilbake klubben og fansen over måten de har støttet og hjulpet meg gjennom dette året.

 

 

- Pellegrino er en vinner

Rafael Benitez sier at man ikke har tatt noen avgjørelse vedrørende Mauricio Pellegrino får forlenget sin kontrakt med Liverpool eller ikke.  Den lange argentineren skrev i januar under en seks måneders kontrakt, men med mulighet til å forlenge avtalen med de røde for ytterligere et år.  33-åringen har spilt seg sterkt opp etter en famlende start, og holder for øyeblikket Sami Hyypiä ute av laget, selv om finnen har vært plaget av sykdom.

 

- Jeg har sagt mange ganger at Pellegrino er en vinner.  Han arbeider hardt på trening og spiller bra på førstelaget for øyeblikket, sier manager Benitez.

 

- Jeg har ennå ikke snakket med ham vedrørende fremtiden.  Jeg ønsker å snakke med ham før slutten av sesongen om hva vi begge ønsker.