Cissé med i troppen

Djibril Cissé er sensasjonelt med i Liverpools tropp som reiste til Torino i dag tidlig. Rafael Benitez sier at det kan bli aktuelt å benytte spissen som innbytter. John Arne Riise på sokkel.

Liverpools egen hjemmeside skriver at franskmannen er med i troppen mot Juventus.  Rafael Benitez sier at det kan være aktuelt å ha spissen på benken, og at han i så fall vil være et alternativ dersom Liverpool må ha et mål mot slutten av kampen.  – Cissé kan være et alternativ mot slutten av kampen.  Han er ikke kampklar, fordi han ikke har spilt på seks måneder, men han har kraft, fart, og var som kjent toppscorer i Frankrike i to sesonger.  Vi vet at dersom vi har et problem vil han gi oss noe nytt, sa Rafa før avreise i dag.  – Han vil ikke starte kampen, men kanskje kan vi benytte ham i om lag tyve minutter dersom det er behov.  Han har sagt i et par uker at han er klar, men vi har ønsket å være forsiktige og sørge for at alt går som det skal.

 

Franskmannen har trent seg opp etter etter stygge brudd av både skinnben og leggben mot Blackburn 30.oktober i fjor, men har altså ennå ikke vært involvert i noen kampsituasjon.

 

Vi forventer flere kommentarer om dette etter hvert, og det vil også være en pressekonferanse med manager og en spiller i Italia senere i dag.

 

 

John Arne hedres i bronse

Sunnmørsposten skriver i dag at statuen som vil bli avduket utenfor det nye stadionanlegget til Aalesund FK førstkommende lørdag, er av John Arne Riise.  Det er sponsoren Color Line som står for statuen, og kunstverket i bronse dukker ikke opp i Aalesund før på fredag, dagen før man innvier byens nye storstue mot Odd Grenland.  En kilde kan imidlertid avsløre at det er Liverpools venstrekant som vil bli hedret på denne måten:  - Statuen er av John Arne Riise.  Han står støtt på høyrefoten, mens venstrefoten akkurat har avfyrt et skudd.