Cissé nærmer seg comeback

Djibril Cissé kommer til å spille fotball igjen denne sesongen. Spilleren har vist stor fremgang den siste tiden, og kan allerede være i aksjon for reservelaget i løpet av de neste 10 dagene.

Rekordkjøpet fra Auxerre har gjort bemerkelsesverdige store fremskritt etter benbruddet på Ewood Park 30.oktober. Benitez forteller til liverpoolfc.tv at 23-åringen jobber hardt og er svært ivrig etter å komme tilbake i spill.  Manageren ønsker imidlertid ikke at spissen skal forhaste seg, og kommer derfor til å rådføre seg med klubblege Mark Waller og fysioterapeut Dave Galley om når det kan være aktuelt å få franskmannen tilbake i spill. Reservelaget møter Sunderland borte torsdag 14. april og Blackburn hjemme 18.april. Benitez mener at Cissé kan være aktuell for én av disse kampene.

- Cissé sa til meg at han ønsker å spille for reservelaget i neste uke. Jeg må snakke med fysioterapeuten og legen, men kanskje han kan spille for reservene neste uke og så for førstelaget. Vi er overrasket, men glade for å se ham tilbake, fordi vi kanskje trodde at han kunne være tilbake i slutten av april, eller helt mot slutten av sesongen. Han jobber så hardt på trening. Det er bra for fremtiden at spillere jobber hardt og at de ønsker å komme tilbake. Det viser god mentalitet og er bra for laget.