Cissé nettet for Frankrike

Djibril Cissé kom på scoringslista da Frankrike slo Costa Rica 3-2. Anderson får toårs-kontrakt. Liverpool sikret minimum 1,5 millioner dollar for Japan-deltagelse.

Djibril Cissé kom inn som reserve for Nicolas Anelka etter 71 minutter, og var på banen i bare 9 minutter før han fant veien til nettmaskene for Frankrike mot Costa Rica i går. Han satte ballen ned i hjørnet bak keeper med et lavt skudd med høyrebeinet fra utkanten av straffefeltet.

Costa Rica skremte vannet av franskmennene ved å gå til pause med en 2-0 ledelse på den vestindiske øya Martinique. Men Anelka reduserte bare fire minutter ut i andre omgang, før Cissé altså utlignet ti minutter før slutt. Thierry Henry klarte deretter å sørge for at Frankrike snudde kampen helt, ved å score seiersmålet to minutter før slutt.

Kampen ble for øvrig spilt som en minnemarkering for ofrene etter en flystyrt i august, der mer enn 150 mennesker omkom.

Cissé og Frankrike spiller en ny privatlandskamp på lørdag, mot Tyskland på Stade de France.

Toårs-avtale for Anderson
Liverpool Daily Post skriver i dag at Paul Anderson trolig vil signere en toårs-avtale med Liverpool, når han i januar blir hentet fra Hull City i en bytteavtale som tar ungdomslandslagsspilleren John Welsh til Kingston Communications Stadium på permanent basis.

Hull har sikret seg en solid prosentandel av salgssummen dersom den 17 år gamle vingspilleren blir solgt videre fra Liverpool, og avtalen innebærer også at Hull får ytterligere vederlag fra de røde etter hvor mange førstelagskamper Anderson får for Anfield-klubben.

Prispenger i klubb-VM
Dersom Liverpool skulle vinne klubb-VM i Japan, vil de håve inn 4,5 millioner amerikanske dollar. En andreplass i turneringen gir 3,5 millioner dollar, mens tredje- og fjerdeplass gir henholdsvis 2 og 1,5 millioner dollar. Anfield-klubben er dermed sikret sistnevnte beløp for sin deltagelse, ettersom de kommer direkte inn i semifinalen i turneringen.