Cissé på vei tilbake

Djibril Cissé håper å kunne begynne løpetrening om en måned. John Arne Riise om ”sesongens beste bortekamp”. Viasat Sport 1 viser Liverpool i Champions League. Aldri flere fra LFC i ligaspill.

Optimistisk Djibril Cissé

Benbruddet som Djibril Cissé pådro seg mot Blackburn i slutten av oktober var av det stygge slaget, og det kom senere fram at bare rask handling fra Liverpools legeteam hindret at blodstrømmen ikke stoppet opp og dermed igjen amputasjon.  Den hurtige franskmannen har de siste ukene blitt sett på Anfield, uten krykker, og spilleren selv ser optimistisk på en framtid hvor han håper det ikke går lenge til før han kan begynne å løpe igjen.

- Jeg kan nå gå uten krykker.  Jeg kan gjøre stadig flere øvelser med stadig tyngre vekter, og jeg kan for eksempel gjøre tunge knebøy.  Jeg sykler hver dag, men kan ennå ikke løpe.  Forhåpentligvis kan jeg gjøre det om en måneds tid.  Det blir stadig bedre, og jeg føler meg bra nå, men det vil avhenge av hvordan jeg føler meg etter at jeg har startet å løpe.  Det kan være snakk om en måned, eller kanskje to måneder eller to uker.

- Det er vanskelig å sitte og se laget spille.  Nå er det greit, men det var hardt tidligere.

 

Riise mot personlig scoringsrekord

John Arne Riise scoret sitt sjette ligamål mot Charlton på The Valley, og nordmannen som har vært på banen flere ganger enn noen andre røde denne sesongen, håper å sette personlig rekord i forhold til scoringer for Liverpool:  - Jeg scoret syv mål i min første sesong i England, og nå har jeg seks.  De er alltid en fantastisk følelse å score, og i den rollen jeg har nå føler jeg meg trygg på at jeg kan score enda flere.  Det er enda bedre hvis ditt lag har vunnet.

- Dette er definitivt det beste vi har spilt på bortebane denne sesongen.  Vi spilte som et lag, vi jobbet hardt for hverandre, og det var stort for meg å score seiersmålet fordi Charlton har vært i utmerket form.

- Normalt da vi har kommet under har vi begynt å spille lange baller og få panikk.  Denne gangen var vi tålmodige og spilte vårt eget spill.  Vi følte at scoringen ville komme.  Vi hadde mange sjanser og bare keeperen stoppet oss.  Da vi utlignet visste vi at vi ville vinne.

- Det ville alltid ta tid for Morientes å venne seg til Premier League, men han har spilt bra i de siste kampene og fortjente virkelig sin scoring.  Det har vært et stor press på ham, etter all den omtalen han har fått i forbindelse med sin overgang.  Han er en flott fyr som arbeider meget hardt på treningene.  Han beviste i går hvilken glimrende avslutter han er.

 

Liverpool-Bayer Leverkusen live

Det er nå bekreftet at Viasat Sport 1 viser Liverpool-Bayer Leverkusen direkte tirsdag 22.februar kl 20.45.  Hvilken kamp som sendes på norsk TV3 er foreløpig ikke kjent.

 

26 spillere i ligaen

Innbyttene til Vladimir Smicer og Darren Potter mot Charlton, betydde samtidig at Liverpool denne sesongen har benyttet 26 spillere i Premier League.  Det er tangering av klubbens tidligere i ”rekord”.  Det samme antallet spillere ble benyttet i sesongene 93/94, 00/01, 01/02, 03/04, og 04/05.